Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin - Yerel Haberler
18 Eylül 2025 Perşembe 01:56 

Haberlerinde Ara:

Yerel Haberler

Gündemdekiler
Recep Tayyip Erdoğan
Donald Trump
Binyamin Netanyahu
Hasan Mutlu
Numan Kurtulmuş
Adnan Menderes
Akiko Mikasa
Ekrem Imamoğlu
Murat Kurum
Yılmaz Tunç
Yerel Haberler
Istanbul
Ankara
Izmir
Samsun
Adana
Bursa
Aydın
Antalya
Kocaeli
Kayseri
Politika
AKP
CHP
Anavatan
DYP
Recep Tayyip Erdoğan
Deniz Baykal
Spor
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Haber
 

 
 Son Dakika Haberleri
 Gazete Haberleri
 Haber Siteleri

 

Özgür Özel'den AK Parti'ye Sert Eleştiriler

CHP lideri Özgür Özel, Bahçelievler mitinginde AK Parti'yi sert bir dille eleştirdi.
DHA, 17.9.2025 23:49


Haberin Devamı »»

Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz
 

Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. Haberle ilgili düşüncenizi buraya yazmak için yukarıdaki Yorum Yaz linkine tıklayınız.

 

 
Konuyla ilgili diğer haberler

Özgür Özel, Bahçelievler'de konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde konuştu.
DHA, 17.9.2025 23:38   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Bahçelievler Mitingi... Özgür Özel:  "Filistin Kan Ağlarken Trump'ın Oğluyla Lobi Şirketleri Üzerinden İş Tutuyorlar"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçelievler mitinginde yaptığı konuşmada, "Daha geçen hafta cumartesi günü İstanbul'da, Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde ismini gizleyerek Trump'ın oğlu Junior Trump'ı ağırlıyorlar. Onunla pazarlığa tutuşuyorlar. 'İş adamı' yazmışlar; ismini yazmıyorlar ziyarete. Filistin kan ağlarken Trump'ın oğluyla lobi şirketleri üzerinden iş tutuyorlar. Filistin'i, Filistin'deki kardeşlerimizi yalnız bırakıp Trump'a terk ediyorlar" dedi.
ANKA, 17.9.2025 23:06   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler




Özgür Özel'den Kurultay Davasına Erteleme Değerlendirmesi: "Yıkmayan Rüzgar Güçlendiriyor. Parti Bir Bütün Halinde"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de, partisinin 38’inci Olağan Kurultayı’na yönelik olarak görülen davanın ertelenmesine ilişkin olarak, "AK Parti Yargı Kolları Başkanı'nın yapmaya çalıştığı mesele zaten partiyi tartıştırmak, tedirgin etmek. Bütün ümitleri şu: Kendi partilerini büyütemedikleri için onları geçmiş CHP'yi küçültmeye çalışıyorlar. Ama yıkmayan rüzgar güçlendiriyor. Parti bir bütün halinde. Çekişmeli İstanbul il kongresinin tarafları bir araya gelmiş, ortaklaşa kongre yapıyorlar büyük bir kardeşlik hukuku içinde. Çok çekişmeli kurultayımızın tarafları bir araya gelmiş, binin üzerinde imza verilmiş, kurultay iradesi yenileniyor. Meselenin kendisi o tartıştırılmaya çalışılan arkadaşlarımız, delegelerimizin iradesi, partimizdeki irade birlik, beraberlik ve bu işten birlikte çıkmak yönünde” dedi.
ANKA, 17.9.2025 17:21   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Kurultay Davası Ertelendi... Deniz Yücel: "Karşımızda CHP'liler Yoktur, İktidarın Aparatları Vardır"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin ertelenen kurultay davasına ilişkin olarak, "Bu davaları açanlar CHP’li değildir, üyemiz değildir. Karşımızda CHP’liler yoktur, iktidarın aparatları vardır. Partimize yapılan tüm bu saldırılar, CHP’lileri partisine sahip çıkmaya sevk ederek konsolide ettiği gibi vicdan sahibi, adalet duygusu sahibi olan herkesi CHP’ye yapılan haksızlıklara da tepki vermeye sevk etmektedir” dedi.
ANKA, 15.9.2025 16:49   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


"Diploma Davası"Nda İmamoğlu Savunma Yaptı: "Diploma Davasına İnanmayanların Oranı Yüzde 75. Çıkayım, Konuşayım, İnanmayan 1 Kişi Kalır. Herkes Biliyor Kim...
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversite diplomasının iptal edilmesine karşı açılan davada, tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nin duruşma salonunda savunma yaptı. İmamoğlu, “Bu diploma davasına inanmayanların oranı yüzde 75. Benim diplomam iptal edildikten sonra ben hapisteyim. İlk defa konuşuyorum. Beni çıkarsınlar. Kameralara konuşayım. Her şey yayınlansın. Bir konuşayım. (İddialara) Bu ülkede inanan kalmayacak. Bir kişi kalabilir belki. Onu da herkes biliyor, kim olduğunu. 12 metrekarede öyle özgürüm ki, o sarayında çatlasın” dedi.
ANKA, 12.9.2025 16:24   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Bahçelievler Mitingi... Özgür Özel: "Gelir Adaletini Getireceğiz, Vergi Adaletini Getireceğiz, Sosyal Adaleti Getireceğiz"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kantinler ateş pahası, simit 20 lira, ayran 20 lira, kaşarlı tost 80 lira. Çocuğun cebinde metelik yok. O yüzden söz veriyoruz, ant içiyoruz ki: Bu memlekette hiçbir çocuk babasından yoksulluk miras almayacak. Hiçbir çocuk okula giderken boş bir beslenme çantasıyla gitmeyecek. Hiçbir çocuk kantinin önünde başkasının aldığı tosta bakmayacak. Bu memlekete mutlaka ve mutlaka adaleti getireceğiz. Gelir adaletini getireceğiz, vergi adaletini getireceğiz, sosyal adaleti getireceğiz" dedi.
ANKA, 17.9.2025 22:32   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Ankara Mitingi... Özgür Özel: "Ak Parti'nin Tek Umudu Yargı Kollarıdır"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybettiği belediyeleri almak için her türlü hileye ve desiseye başvurduğunu ileri sürerek, "Erdoğan siyasi parti genel başkanı olduğu halde, partisine, ana kademesine, gençlik kollarına, kadın kollarına güvenmek, onlarla siyaset yapmak, onlarla seçim kazanmaya çalışmak yerine Türkiye'de hiçbir partide olmayan yeni bir yol kurmuştur. Bu yolun adı Yargı Kollarıdır. AK Parti'nin tek umudu Yargı Kolları Başkanı Akın Gürlek'tir, onun yargı darbesidir. AK Parti'nin adliye koridorlarıda çalışan Yargı Kolları Başkanı ve etrafındakiler AK Toroslar Çetesi olarak anılmaktadır. Bu çete marifetiyle Türkiye'de adaletin terazisi bozulmuştur. Bu çete, sadece CHP'ye değil, siyasi partiler sistemine, demokratik hayata, siyasal yaşama tüm siyasete tehdittir" ifadesini kullandı.
ANKA, 14.9.2025 19:26   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali... Özgür Özel: İmamoğlu Sadece CHP'nin Değil 15 Milyon Vatandaşın Cumhurbaşkanı Adayıdır
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4. Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Festivali'nin açılışında yaptığı konuşmada; Ekrem İmamoğlu’nun sadece 2 milyon CHP üyesinin değil, 15,5 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının cumhurbaşkanı adayı olduğunu vurgulayarak, "Eğer bu ülke kurtulacaksa, bu ülke kötülüklerden arınacaksa; kalp gözüyle bakanlarla, nefis karanlığını marifet ışığıyla aydınlatanlarla, ‘Kendine ağır geleni başkasına yapma’ diyenlerle kurtulacak. Bu ülke; ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ sözünü laf olsun diye, tekerleme gibi söyleyenlerle değil, bunun gereğini yapanlarla kurtulacak" dedi.
ANKA, 13.9.2025 22:42   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den Bayrampaşa Belediyesi'ne Yapılan Operasyona Tepki: Akıllarınca Bayrampaşa Belediyesi'ne Çökecekler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bugün sabah Bayrampaşa Belediye Başkanımıza, Sayın Hasan Mutlu’ya 48 kişiyle birlikte operasyon yapıldı. Önce 5, sonra ‘5 yetmeyebilir’ demişler, sekiz belediye meclis üyemiz gözaltına alındı. Bayrampaşa’da bizim 20 belediye meclis üyemiz var. AK Parti’nin 15, iki de bağımsız. 22’den 15 çıkarınca yedi ya, sekiz belediye meclis üyesi tutukluyorlar. Ya bağımsızlar gider bunlara oy verirse diye. Bayrampaşa Belediyesine çökecekler akıllarınca. Bayrampaşa Belediye meclis üyemizin, tutuklu belediye meclis üyemizin sayısı, AK Parti’ye lazım 7’nin bir fazlası. Aynı Manavgat'taki oyunu çevirmeye çalışıyorlar” dedi.
ANKA, 13.9.2025 16:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel, İmamoğlu'nu Ziyaret Etti
CHP lideri Özgür Özel, tutuklu İmamoğlu'na destek vererek siyasi baskılara tepki gösterdi.
DHA, 17.9.2025 19:11   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu Ziyaret Etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'na Silivri'deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası siyasi baskılar ve tehditler hakkında açıklamalarda bulundu.
DHA, 17.9.2025 18:58   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Adana'dan Silivri'ye "Özgürlük Yürüyüşü"...Özgür Özel: "Gücünü Hukuksuzca Atandığı Kararnameden Alan Birinin Karşısına; Gücünü Milletten, Adana'dan Alanlar...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana’dan Silivri’ye “Özgürlük Yürüyüşü” gerçekleştiren CHP’li gençlerle buluştuğu Silivri cezaevi önünde “Akın Gürlek adaleti Adana'dan Silivri'ye sürükledi. Genç arkadaşlarımız adaleti Silivri'den alıp Adana'ya götürmek için bin 500 yüz kilometre yol yürüdüler. Gücünü cumhurbaşkanından, gücünü hukuksuzca atandığı bir kararnameden, gücünü hasbelkader emrinde olan adli kolluktan, polisten, jandarmadan alan birinin karşısına; gücünü milletten, halktan, Adana'dan alanlar kazanır. Çünkü bunların alnında ter var. Oysa senin atamanda Cumhurbaşkanı’nın dolma kaleminden çıkan mürekkepsin sen. Hukuksuzca, siyasi bir görevden sonra başsavcılığa atandığın için de hükümsüzsün sen. O mürekkepten ibaret adamlar, bu gençlerin alın terine ve annelerin gözyaşlarına yenilecekler” dedi.
ANKA, 17.9.2025 12:33   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'nin Kadıköy Mitingi... Özgür Özel: "Cumhuriyet Halk Partisi, Majestelerinin Muhalefet Partisi Değildir, Olmayacak"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Buradan açıkça ilan ediyoruz: Cumhuriyet Halk Partisi, majestelerinin muhalefet partisi değildir, olmayacak. Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti'nin kara düzenini meşrulaştırmayacak. Şimdi çıkmışlar; bir yargı kararıyla, Ak Toroslar Çetesi'nin manipülasyonuyla CHP’de ikilik çıkarmaya çalışıyorlar. Ama CHP’de ikilik değil, birlik var" ifadesini kullandı.
ANKA, 10.9.2025 22:55   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel: "İçişleri Bakanı 'İki Kere İki, Dört Eder' Dese Kerrat Cetvelinden Kontrol Etmek Lazım"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun görevden uzaklaştırılmasına ilişkin "İçişleri Bakanı ‘İki kere iki, dört eder’ dese kerrat cetvelinden kontrol etmek lazım. Böyle bir adam yani. Hiçbir ilkesi kalmamış, hiçbir böyle etik değeri kalmamış, utanmayan, yalandan korkmayan, pişkin, böyle bir adam. Ama şimdi bu aldığı karar, ‘Haksız karar’ diyemeyiz. Tutuklandıysa alınacak bu karar. Ama öyle bir hal yaratmış ki... İçişleri Bakanlığı’nın mecburen orada bu kararı alması gerekiyor prosedür gereği, ona bile şüpheyle yaklaşılıyor. Memleketi getirdikleri hale bakın, İçişleri Bakanı’nın itibarına bakın" dedi.
ANKA, 17.9.2025 18:07   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'li Akdoğan: "Resul Emrah Şahan'ın 'Dur Yapamazsın' Dediği Rant, Türkiye'deki Tüm Öğrencilerin Bir Yıl Boyunca Bir Öğün Yemek Yiyebileceği Para...
CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Şişli'de Resul Emrah Şahan'ın 'dur yapamazsın' dediği rant ne kadardır biliyor musunuz? Türkiye'deki tüm öğrencilerin bir yıl boyunca bir öğün yemek yiyebileceği para kadardır. Türkiye'deki tüm öğrenciler okulunda bir öğün yemek yiyebilir o parayla. Hangi parayla? Resul Emrah Şahan'ın engel olduğu rantla" dedi. 
ANKA, 17.9.2025 16:03   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Özgür Özel'den İmamoğlu Duruşması Sonrası Açıklama: "Talimatla Yazılmış İddianameyi Savunmak Zorunda Olan Savcının Yerinde Olmak İstemezdim"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iptal edilen diplomasının davasının Silivri’de yapılan ilk duruşması sonrasında, “Bugün herhalde ‘Kimin yerinde olmak istemezdin’ deseniz 176 gündür yatıyor, daha da ne kadar zulüm edilecek, belli değil ama ‘Ekrem Bey’in yerinde olmak istemezdim’ demem. Bugün o talimatla yazılmış iddianameyi o salonda temsil etmek, icap edildiğinde savunmak zorunda olan savcının yerinde olmak istemezdim” açıklamasını yaptı.
ANKA, 12.9.2025 18:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP'den Yargı Darbesi Eleştirisi
Murat Emir, yargının cübbeyle talimatlandırıldığını ve demokratik düzenin hedef alındığını vurguladı.
ANKA, 12.9.2025 15:27   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Murat Emir: "Talimatlandırılmış Yargı Üzerinden Siyaset Dizayn Edilmeye ve Majestelerinin Muhalefeti Yaratılmaya Çalışılmaktadır"
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "19 Mart yargı darbesiyle ortaya çıkmıştır ki bugün de cübbeyle yapılan, yargı görünümü altında yapılan bir darbeyle karşı karşıyayız. 12 Eylül’le çok benzerlikleri olan bir darbe girişimidir bu. Aynı şekilde cübbelerle talimatlandırılmış yargı üzerinden siyaset dizayn edilmeye ve majestelerinin muhalefeti yaratılmaya çalışılmaktadır" dedi.
ANKA, 12.9.2025 15:16   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu: "Bir Santim Dahi Geri Adım Atmayacağız"
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP'nin 102'nci kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen törende, "Şu anda ülkeyi yönetmek isteyen Cumhuriyet Halk Partisi’ne saldırılar var. Bu toplum bize inandı, kitle bize inandı. Kimse kusura bakmasın bir santim dahi geri adım atmayacağız" dedi. 
ANKA, 9.9.2025 16:48   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler

 

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 18.9.2025 01:56:26
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.