Telehaber.com

Ana Sayfa - İletişim

Tüm Haberler  -  Son Dakika  -  Güncel  -  Ekonomi  -  Dünya  -  Spor  -  Politika  -  Yaşam  -  Kültür Sanat  -  Magazin  -  Yerel Haberler
25 Nisan 2024 Perşembe 13:15 

Haberlerinde Ara:
New Page 1
ELAZIĞ Haberleri
ELAZIĞ İlçeleri
AĞIN
ALACAKAYA
ARICAK
BASKİL
KARAKOÇAN
KEBAN
KOVANCILAR
MADEN
PALU
SİVRİCE
Diğer Şehirler
Kişiler
 
 

 

KARAKOÇAN Haberleri

KARAKOÇAN haberleri için kaynağı.
Bu haberleri sitenize eklemek için tıklayın.

 

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2


Elazığ AKP'de İstifa Krizi… Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri, Belde ve İlçe Başkanları İstifa Etti
AKP Elazığ'da 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken 2 il genel meclis üyesi, belediye meclis üyesi, ilçe başkanı, belde başkanı ve belediye başkanı olmak üzere 6 kişi partilerinden istifa etti. İstifaların sebepleri arasında gri pasaport iddiaları ve aday gösterilen isimlere tepki gösterme yer alıyor.
ANKA, 13.2.2024 18:28   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ağın ilçesinde AKP ve MHP belediye başkan adaylarını ziyaret etti
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ağın ilçesine giderek AKP ve MHP belediye başkan adaylarını ziyaret etti. Adaylara başarılar dileyen Erol, siyasette nezaketin önemine vurgu yaptı.
ANKA, 12.2.2024 10:30   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Türkiye Yüzyılı'na yakışır şehirleri hayata geçireceklerini söyledi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Elazığ'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dört bir yanından yardım tırlarının deprem bölgesine gelerek dayanışma örneği sergilediğini belirtti. İleri, önümüzdeki süreçte dirençli şehirler, katılımcı ve şeffaf yönetimler, çevre dostu şehirler ve sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini vurguladı.
AA, 10.2.2024 17:47   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Türkiye Yüzyılı'na yakışır şehirleri hayata geçireceklerini söyledi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda Türkiye Yüzyılı'na yakışır şehirleri hayata geçireceklerini belirtti. İleri, Elazığ'da yaşanan deprem sürecinde milletin dayanışmasına ve devlete sahip çıkmasına vurgu yaptı.
AA, 10.2.2024 17:45   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 55 belediye başkan adayını açıkladı
MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 6 ilçe ve 49 belde olmak üzere toplamda 55 belediye başkan adayını açıkladı. Parti yetkili kurullarının değerlendirmeleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlenen adaylar arasında Elazığ Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Kovancılar ve Maden gibi ilçelerde de yer alıyor. Ayrıca Adıyaman, Ağrı, Bartın, Bingöl, Hakkari, Kırklareli, Kars, Amasya, Bayburt, Bilecik ve Afyonkarahisar'da bazı beldelerde de MHP'nin adayları açıklandı.
AA, 10.2.2024 14:35   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Aralık Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Bugün maç var mı? sorusu futbolseverler tarafından araştırılmakta. Sporseverler 20 Aralık tarihinde hangi maçlar olduğunu merak ediyor. Farklı liglerde gerçekleşecek olan karşılaşmaların hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek istiyorlar. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var 20 Aralık Pazar 2023?
Haberler.com, 20.12.2023 07:40   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Bugün maç var mı? Bugün hangi maçlar var? 1 Kasım Çarşamba Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Futbolseverler ve sporseverler, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü oynanacak olan maçları merak ediyor. Trendyol Süper Lig, La Liga, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa ligi karşılaşmaları en çok merak edilenler arasında. Ancak, maçların takvimi ve yayın bilgileri sürekli değişebiliyor. İstanbulspor, Adanaspor,, Ümraniyespor, Kırşehirspor, Arnavutköy Bld., Düzcespor, Menemenspor, Etimesgut Bld., Tuzlaspor., Fethiyespor, Altay, Erzurumspor, Antalyaspor ve diğer takımların maçları bugün oynanacak.
Haberler.com, 1.11.2023 08:19   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Elazığ Bayram Namazı Saati
Elazığ ilinde yaşayan vatandaşlar Elazığ bayram namazı saati kaçta merak ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günü kılınan bayram namazı öncesi Elazığ bayram namazı saat kaçta? Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta? soruları araştırılıyor. İşte Elazığ bayram namazı saati! Elazığ bayram namazı saati 05:35'tir. Elazığ ilçelerine göre bayram namazı saatleri şu şekildedir: Ağın bayram namazı saati: 05:36, Alacakaya bayram namazı saati: 05:33, Arıcak bayram namazı saati: 05:31, Baskil bayram namazı saati: 05:37, Karakoçan bayram namazı saati: 05:31, Keban bayram namazı saati: 05:36, Kovancılar bayram namazı saati: 05:32, Maden bayram namazı saati: 05:34, Palu bayram namazı saati: 05:32, Sivrice bayram namazı saati: 05:35. Bayram namazı nasıl kılınır? İki rekattan oluşan bayram namazı şu şekilde kılınır: 1. Rekat: Niyet ettikten sonra tekbir alınır ve eller bağlanır, Sübhaneke duasını okur, Yeniden eller kulak hizasına kaldırılarak tekbir alınır ve eller yine yanlara salınır, Tekbir alınır ve bu sefer eller göbek hizasında bağlanır. İmam 'Euzü besmele' çeker, açıktan 'Fatiha suresi' ile birlikte 'Zammı sure veya zammı sure yerine geçecek miktarda Kur'an-ı Kerim' okur. Cemaat bu sırada imamı dinler. Rüku ve secde yapılarak 2. Rekata kalkılır. 2. Rekat: İmam; gizlice 'Besmele' çeker, açıktan 'Fatiha suresi' ile birlikte 'Zammı sure veya zammı sure yerine geçecek miktarda Kur'an-ı Kerim' okur. Cemaat sessizce imamı dinler. Ardından tekrar tıpkı iftitah tekbiri gibi eller yeniden kulak hizasına kaldırılarak tekbir alınır ve eller yanlara bırakılır, Tekbir alınır ve eller yine yanlara salınır, Tekbir alınır ve eller son kez yanlara salınır, Son olarak 4. Tekbir alınır bu sefer eller kulak hizasına kaldırılmaz ve rükuya gidilir. Rüku ve secdenin ardından oturulur, 'Tahiyyat, Salli-Barik duaları' okunur ve önce sağ tarafa sonra sola selam verilerek namaz tamamlanır. Müezzinin refakatinde cemaat, 3 defa tekbir (teşrik) getirir. Ardından imam hatip bayram hutbesini okumaya başlar.
SonDakika.com, 28.6.2023 05:01   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


Elazığ bayram namazı saat kaçta? 2023 Elazığ bayram namazı saati! Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta?
Elazığ ilinde yaşayan vatandaşlar Elazığ bayram namazı saati kaçta merak ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günü kılınan bayram namazı öncesi Elazığ bayram namazı saat kaçta? Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta? soruları araştırılıyor. İşte Elazığ bayram namazı saati!
Haberler.com, 28.6.2023 04:59   Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz | Yorumları Oku | Benzer Haberler


 

<< önceki sayfa

Sayfa: 1 2

 

 
İlgili Kişiler
 -
 SARICAN Belediye Başkanı

 Tel: 7246003 Faks: 7246030
 -
 KARAKOÇAN Kaymakamı

 Tel: 505 4665372
 Nurettin Arslan
 Karakoçan Belediye Başkanı

 Tel: 7113009 Faks: 7113158
 
İlgili Siteler
Karakoçan Kaymakamlığı
Karakoçan Kaymakamlığı
KARAKOÇAN
YerelNET - [ Karakoçan Belediyesi ]
KARAKOCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI.. Resmi Web Sayfası.
Karakoçan 'a Hosgeldiniz ! Chat Resim Tum Yonl
Günışığı Gazetesi
Karakoçan, Elazığ - Vikipedi
...::: www.elaziz.net :::.... Elazığ ili Özel ve G

Site Ekle >>

 


Bu sayfada giriş kısmına yer verilen haberlerin her türlü telif hakkı giriş metninin altında yer alan haber kaynaklarına aittir. Haber girişlerine bu sayfada, telif hakları mevzuatına uygun bir şekilde, bilgi vermek amacıyla yer verilmiştir ve tıklandıklarında doğrudan doğruya haber kaynağının web sitesinde ilgili sayfaya geçiş yapılır. 25.4.2024 13:15:13
 
Telehaber.Com - Kullanım Şartları - Ana Sayfa - Webmasterlar için - İletişim

(C) 2005 TeleHaber. Sitenin tüm hakları Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd.Şti'ye aittir.