Haberler

Basketbolda 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, 4 Ekim'de

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası Şampiyonu Banvit'in karşılaşacağı 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, 4 Ekim Çarşamba günü Ankara'da oynanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası Şampiyonu Banvit'in karşılaşacağı 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, 4 Ekim Çarşamba günü Ankara'da oynanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonu, son lig ve THY Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile tarihinin ilk Türkiye Kupası zaferini yaşayan Banvit'in karşılaşacağı 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası müsabakası ile başlayacak.

Ankara Spor Salonu'nda 4 Ekim Çarşamba günü oynanacak müsabakanın saat, hakem ve yayın bilgileri ise henüz duyurulmadı.

İlki 1985'te yapılan ve her yıl sezon öncesinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası, statü olarak ligin ve Türkiye Kupası'nın son şampiyonlarını karşı karşıya getiriyor. Geçen sezon Ankara'da düzenlenen Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Banvit ile ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe Doğuş, sezona kupayla başlamak için mücadele edecek.

En çok kazanan Anadolu Efes

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı en çok müzesine götüren takım unvanı Anadolu Efes'te.

Lacivert-beyazlı ekip tarihinde 10 kez bu kupayı kazanarak bu alanda en başarılı takım olarak öne çıkıyor. Bu organizasyonda 10 kez final oynama başarısı gösteren Anadolu Efes ekip, müsabakaların tamamından galip ayrıldı.

Fenerbahçe Doğuş ise bugüne dek bu kupada 8 kez final oynayıp 6 kez mutlu sona ulaştı. Tarihinin ilk zaferini geçen yıl Türkiye Kupası'nı kaldırarak elde eden Banvit de Ankara Spor Salonu'nda ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesine çıkacak.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title