Haberler

Bodrum 5 Yıl Çektiği Boğaz Ağrısından 1 Saatte Kurtuldu

5 yıl çektiği boğaz ağrısından 1 saatte kurtulduHOLLANDA'da yaşayan 35 yaşındaki polis Muhammet Erdoğan, 5 yıldır çektiği boğaz ağrısından Muğla'nın Bodrum ilçesindeki tedavi ile kurtuldu.

5 yıl çektiği boğaz ağrısından 1 saatte kurtuldu

HOLLANDA'da yaşayan 35 yaşındaki polis Muhammet Erdoğan, 5 yıldır çektiği boğaz ağrısından Muğla'nın Bodrum ilçesindeki tedavi ile kurtuldu. Hollanda'da ağrılarının sebebi bulunamayan Erdoğan, tükürük bezindeki taşların 1 saatlik operasyon ile alınmasıyla sağlığına kavuştu.

Çifte vatandaş olan Türk polis memuru Muhammet Erdoğan, Hollanda'nın Den Haag şehrinden geçen yıl eşi Songül Nazlı Şahin ile tatil için geldiği Bodrum'da, boğaz ağrısı şikayetiyle bir özel hastaneye gitti. Hollanda'da pek çok kez doktora gitmesine rağmen boğazındaki ağrıdan kurtulamadığını belirten Erdoğan'ın gerekli tetkik ve tedavisi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Süleyman Zennuboğlu tarafından yapıldı. Uzman Dr. Zennuboğlu, geçmemesi halinde Erdoğan'dan Türkiye'ye geldiklerinde tekrar kontrole geçmesini istedi. Şikayeti devam eden Erdoğan, bu yıl tekrar tatil için geldiği Bodrum'da, Uzman Dr. Zennuboğlu'na kontrole gitti. Dr. Zennuboğlu, Erdoğan'ın tükürük bezlerindeki taşlar nedeniyle boğaz ağrısı çektiği teşhisini koyup, ameliyat edilmesine karar verdi. Bir saat süren ameliyatla Erdoğan'ın tükürük bezinden biri 1.5 santim, diğeri ise 0.5 santim uzunluğunda 2 taş çıkartıldı.

5 YILDIR ÇEKİYORUDUM, 1 SAATTE KURTULDUM

Sağlığına kavuşan Erdoğan, Boğazımda ağrı ve şişme oluyordu. Hollanda'da birkaç sefer doktora gittim. Muayene ettiler ama nedenini bulamadılar. Daha sonra tatil için geldiğim Bodrum'da gittiğim özel hastanede Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Süleyman Zennuboğlu taştan şüphelendi. Önce tedavi yöntemine başvurdu. Ancak, ağrılarım devam edince kontrol için geldim. Ameliyatla tükürük bezimdeki taşları alarak 5 yıldır çektiğim sıkıntıdan 1 saat içinde beni kurtardılar dedi.

ENDER GÖRÜLEN BİR RAHATSIZLIK

Tükürük bezlerindeki taşın ender görülen bir rahatsızlık olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Süleyman Zennuboğlu, Çene altında şişlik, zaman zaman ağız içerisinde oluşan şişlikler ve ağız içinin aşırı miktarda tükürüklenmesi şikayetleri vardı. Dilin altında taş olabileceğini düşündük. Bunun üzerine gerekli tetkikleri yapıp, filmleri çektikten sonra hastayı ameliyata aldık. Taşları çıkardık. Hastamız hızlı bir şekilde sağlığına kavuştu. Tükürük bezlerindeki taşların bu boyutlara kadar gelmesi de çok daha nadir rastlanan bir olay. Hastanın çene altından daha büyük bir ameliyata gerek duyulmadan, dil altından bu operasyonu gerçekleştirdik diye konuştu.

Ameliyatın ardından bir süre müşahade altında tutulup, taburcu edilen Erdoğan'ın 24 Eylül Pazar günü eşiyle Hollanda'ya döneceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Erdoğan Hollanda Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title