Haberler

Antalya Aşırı Hızlı Otomobil, Tur Midibüsüyle Çarpıştı 1 Ölü

Aşırı hızlı otomobil, tur midibüsüyle çarpıştı 1 ölüANTALYA'da iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, içersinde Rus turistlerin bulunduğu midibüsle çarpıştı.

Aşırı hızlı otomobil, tur midibüsüyle çarpıştı 1 ölü

ANTALYA'da iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, içersinde Rus turistlerin bulunduğu midibüsle çarpıştı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza, Kepez İlçesi Yükseliş Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde saat 07.30'da meydana geldi. 35 yaşındaki Çapan Bozoklu 07 MMK 69 plakalı otomobiliyle Çallı Kavşağı'ndan Düden Kavşağı istikametine seyir halindeyken iddiaya göre aşırı hız nedeniyle aracın hakimiyetini yitirdi. Refüje çıkıp karşı şeride savrulan otomobil, 47 yaşındaki Zeyhun Kaya'nın kullandığı, içersinde 20 Rus turistin bulunduğu 58 AK 527 plakalı tur midibüsüyle çarpıştı.

OTOMOBİLİN MOTOR AKSAMI YOLA SAVRULDU

Çarpışmanın şiddetiyle otomobilden yola savrulan Çapan Bozoklu, midibüsün altında kaldı. Takla atarak duran otomobilin motor aksamı ise yol kenarına düştü. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi. Çift taraflı trafiğe kapanan bulvarda güvenlik önlemi alınarak ikinci bir kaza yaşanması önlendi. Sağlık görevlileri Çarpan Bozoklu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazadan yara almadan kurtulan turistlerin korkusu ise gözlerine yansıdı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Bozoklu'nun cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Midibüs sürücüsü Kaya ise ifadesine başvurulması için polis merkezine götürüldü. Otomobil ve midibüsün çekiciyle otoparka götürülmesiyle yol yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazi Bulvarı Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title