Haberler

Kemer'de Rock Heyecanı

Kemer'de rock heyecanı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Rock Festivali başladı.

Kındıl Çeşme Sahili'nde düzenlenen Rock festivali için 2 bin 100 çadırın kurulduğu ilk günde Necati ve Saykolar, Redo, Flört, Set, Mor ve Ötesi sahne aldı. Festivalin başlangıç konseri için sahneye çıkan Necati ve Saykolar grubu oldu. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan grup, sevilen parçalarını seslendirdi.

Şarkılara izleyenler de zaman zaman eşlik etti. Ardından sahneye Redo çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Redo, eski ve yeni şarkıyı seslendirdi. Festivalin ilk günü, Flört, Mor ve Ötesi ve Set konserleriyle sona erdi.

Festival organizatörü Serbülent Özkan yaptığı açıklamada, etkinliğe altı ay önce karar verdiklerini belirterek, Antalya'ya alternatif turizm olarak bir şeyler katmak istediklerini söyledi.

Özkan, ilk defa böyle bir festival yapılmasına rağmen güzel bir katılımın olduğunu belirterek, Festivali gelecek yıllarda uluslararası boyuta taşıma hedefimiz var. Bundan sonra Antalyalıların bu tarz festivallere sahip çıkmasını istiyoruz. Bütün müzikseverlere iyi eğlenceler dilerim diye konuştu.

Festivalin genel koordinatörü Uğurcan Özver ise etkinlik alanında 2 bin 100 çadır kurulduğunu, program boyunca 16 rock sanatçısının konser vereceğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title