Haberler

Kayseri'de Uyuşturucu Taciri 3 Kişi Adliyeye Gönderildi

Kayseri'de uyuşturucu taciri 3 kişi adliyeye gönderildiKAYSERİ'de polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı.

Kayseri'de uyuşturucu taciri 3 kişi adliyeye gönderildi

KAYSERİ'de polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı. Bu kişilerden 3'ü, polisteki sorgularının ardından adliyeye gönderildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, Y.O. (30), F.K. (23), H.B. (37) ve M.İ. (28) yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişilerin ev, araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda 3 parça halinde satışa hazır 9.50 gram esrar, 4 ruhsatsız av tüfeğiyle bu tüfeklere ait 10 fişek ve 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 15 fişek ele geçirildi. Gözaltındaki kişilerden H.B. polisteki sorgusundan sonra salıverilirken, Y.O., F.K. ve M.İ. Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Uyuşturucu zanlılarının Adli Tabipliğe getirilişi

-Detay görüntü

Haber-Kamera: Zafer BARIŞ/KAYSERİ DHA)

=======================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title