Haberler

Umut Bulut Gollerine Devam Etmek İstiyor

Süper Lig'de, forma giydiği son iki maçta iki kez rakip fileleri havalandıran ve Kayserispor'un galibiyetlerinde önemli rol oynayan tecrübeli golcü Umut Bulut, takımının başarısı için elinden geleni yaptığını söyledi.

MURAT ASİL - Süper Lig'de, forma giydiği son iki maçta iki kez rakip fileleri havalandıran ve Kayserispor'un galibiyetlerinde önemli rol oynayan tecrübeli golcü Umut Bulut, takımının başarısı için elinden geleni yaptığını söyledi.

Süper Lig'de 15 sezon forma giyen ve çıktığı 401 maçta 141 kez gol sevinci yaşayan Kayserispor'un deneyimli futbolcusu, yeni sezona iyi bir başlayıp takımının galibiyetlerinde önemli rol oynadı.

Umut Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi başladıklarını, bu gidişatı ilerleyen haftalara taşımak istediklerini kaydetti.

Son iki sezonda kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor'un bu sezon hedefinin üst sıralar olduğunu belirten Umut, "Lige iyi başladık, iyi gidiyoruz. Puan cetvelinde de iyi durumdayız. İnşallah bu oyunumuzu, istikrarımızı önümüzdeki haftalara da taşırız. Bu hafta Kasımpaşa ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Kasımpaşa karşısında elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar almak istiyoruz." dedi.

Transfer döneminde takımlarına çok sayıda yeni oyuncu katıldığını, gelenlerin çabuk uyum sağladığını ifade eden deneyimli futbolcu, şöyle devam etti:

"Zaten kurulu bir takımımız vardı, gelen arkadaşlar da iyi uyum sağladı. Bir uyumsuzluk yaşamadan onlar da takıma en kısa sürede adapte oldu. Galibiyetler de üst üste gelince takımın morali arttı. Geniş kadromuz var ve bu kadronun ligde başarılı olacağına inanıyorum. Bu başarıda ben de pay sahibi olabilmek için çok çalışıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Taraftarlarımıza ve futbolseverlere güzel maçlar izletmek istiyoruz ve bunu da başardığımıza inanıyorum."

" İnşallah gollerim devam eder"

Umut, son iki haftada attığı gollerle takımın başarısına destek verdiğini dile getirerek, bu performansını sürdürmek istediğini belirtti.

Güçlü ve top hakimiyeti yüksek bir orta sahaya sahip olduklarını, bu bölgedeki arkadaşlarının desteği ile gollerinin devam edeceğine inandığını aktaran Umut, "İki haftadır gol atmak nasip oldu. İnşallah gollerim devam eder. Elimden geleni yapıp, hem kendimi hem de Kayserispor'u daha üst seviyelere çıkarmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Umut Bulut Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title