Haberler

Kazada Ölen 2 Liseli Toprağa Verildi

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, plakasız iki motosikletin karşı yönden gelen kamyonetle çarpışması sonucu yaşamını yitiren liseli Hasan Naz ile Sefa Turgut, bugün toprağa verildi.

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, plakasız iki motosikletin karşı yönden gelen kamyonetle çarpışması sonucu yaşamını yitiren liseli Hasan Naz ile Sefa Turgut, bugün toprağa verildi.

Darıveren Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada, Çameli yolunda yan yana ilerleyen Acıpayam Endüstri Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencileri Hasan Naz (15) ve Sefa Turgut (16) yönetimindeki plakasız motosikletlerle, karşı yönden gelen Hasan Erkal yönetimindeki 15 HB 334 plakalı kamyonet çarpıştı. Hasan Naz olay yerinde, Sefa Turgut ise kaldırıldığı Acıpayam Devlet Hastanesi'nde öldü.

Liseli iki genç, bugün toprağa verildi. Darıveren Mahallesi'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Ak Partili Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Sarısoy, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Çiçekdemir, ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. İki gencin ailesi ve arkadaşları, cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı. Hasan Naz ve Sefa Turgut, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıveren Acıpayam Denizli Çameli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title