Haberler

Aksaray Öğrenci ve Veliler, Ölümlü Kazanın Ardından Yolu Kapatıp Eylem Yaptı

Öğrenci ve veliler, ölümlü kazanın ardından yolu kapatıp eylem yaptıAKSARAY'da Hacı Mustafa Demir İlkokulu öğrenci ve velileri, dün okulun önünden geçen caddede meydana gelen kazada 1 öğrencinin yaşamını yitirmesi üzerine bugün caddeyi trafiğe kapatıp, önlem alınması için eylem yaptı.

Öğrenci ve veliler, ölümlü kazanın ardından yolu kapatıp eylem yaptı

AKSARAY'da Hacı Mustafa Demir İlkokulu öğrenci ve velileri, dün okulun önünden geçen caddede meydana gelen kazada 1 öğrencinin yaşamını yitirmesi üzerine bugün caddeyi trafiğe kapatıp, önlem alınması için eylem yaptı.

Aksaray'da dün öğle saatlerinde merkez Fatih Mahallesi Ziraat Caddesi'nde 25 yaşındaki Zeki E. idaresindeki 68 KD 658 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Hacı Mustafa Demir İlkokulu öğrencileri 8 yaşındaki İsa Erol (8) ve aynı yaştaki Alperen Döşlü'ye çarptı. Kazada yaralanan iki öğrenci ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı öğrencilerden Alperen Döşlü yapılan tüm müdahale rağmen yaşamını yitirdi. Sürücü Zeki E. de gözaltına alındı.

Kazanın ardından Haci Mustafa Demir İlkokulu öğrencileri ve veliler, okul çıkışında akşam saatleride doğru kazanın olduğu ve okulun önündeki Ziraat Caddesi'ne ulaşıma kapadı. Veliler, yeni can kayıplarının yaşanmaması için caddede önlem alınmasını istedi. Öğrencilerde ellerinde "Kaç çocuk daha ölecek?", "Üst geçit isteriz" yazılı dövizler taşıdı. Yolun ulaşıma kapanmasının ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Sırmacı ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, olay yerine gelip veli ve öğrencilere, kazadan dolayı üzüntü duyduklarını ve önlem alınması için gerekli girişimlerde bulunacakları söyledi. Bunun üzerine ikna olan veli ve öğrenciler, yaklaşık 10 dakika ulaşıma kapanan cadde yeniden trafiğe açıldı. Veli ve öğrencilerde sessizce dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title