Haberler

    Monaco Yağmuru Lille'de Yağdı

    Ligue 1'in 7. haftasında Lille'e konuk olan Monaco, Radamel Falcao'nun yıldızlaştığı maçta sahadan 4-0'lık zaferle ayrıldı.

    Geride kalan sezonun 107 gollü şampiyonu Monaco yeni sezonda da hücum gücünden bir şey kaybetmediğini her hafta ispatlıyor.

    'nın çalıştırdığı Lille' konuk olan Kırmızı Beyazlılar, Falcao (2),ve Rachid 'ın golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı ve lider PSG'yi takibini sürdürdü.

    Stade Pierre Mauroy'da oynana karşılaşmaya hızlı başlayan güney ekibi 24. dakikada Stevan Jovetic ve 30. dakikada Rachid Ghezzal'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

    İkinci yarıda sahneye usata golcü Falcao çıktı. 48. dakikada farkı üçe çıkaran Kolombiyalı, 73. dakikada Jorge'nin düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 4-0.

    Monaco bu zaferle puanını 18'e yükseltirken, galibiyet hasreti 6 haftaya çıkan Lille 5 puanda kaldı.

    Falcao'nun tek rakibi PSG

    Monaco formasıyla kariyerinin ikinci baharını yaşayan Radamel Falcao, Lille karşısında bulduğu gollerle ligdeki gol sayısını 11'e çıkardı ve Avrupa'nın 5 büyük liginde 10 gol barajını aşan ilk isim oldu.

    Gol krallığı yarışında açık ara zirvede bulunan 31 yaşındaki santrfor, 21 golü bulunan PSG dışında ligdeki diğer 18 takımdan fazla gol atarak önemli bir başarıya imza attı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Stevan Jovetic Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title