Haberler

Bursa Burçak Öğretmen 344 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

Burçak öğretmen 344 günlük yaşam savaşını kaybettiBURSA'da markete alış veriş yapmaya giderken güvenlik önlemi alınmayan bir inşaattan düşen tahta plakanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaranan bir aylık evli 24 yaşındaki Burçak Keskin 344 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Burçak öğretmen 344 günlük yaşam savaşını kaybetti

BURSA'da markete alış veriş yapmaya giderken güvenlik önlemi alınmayan bir inşaattan düşen tahta plakanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaranan bir aylık evli 24 yaşındaki Burçak Keskin 344 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Eşi Oğuz Keskin ise doktorların kontrolünde her gün eşinin yanına girip elini tutarak terapi yaparak eşinin iyileşmesi için dua ediyordu.

Olay Merkez Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi Cengizhan Caddesi üzerinde geçtiğimiz yıl 6 Ekim'de meydana geldi. 24 yaşındaki atanamayan resim öğretmeni Burçak Keskin oturduğu siteden çıkıp yüz metre ileride bulunan marketten alış veriş yapmak için yürüdüğü esnada güvenlik önlemi alınmayan ve inşaat halinde olan binaların dış cephesine çekilmesi gereken filelerin olmadığı sekiz katlı bir inşaatın üst katından başına kalıp tahtası düşerek ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan Burçak Keskin çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay tarihinden bir ay önce Samsun'da yapılan düğün ile Oğuz Keskin ile evlenen Burçak Keskin kafa travması ve beyin kanaması sonucu komaya girdi. Oğuz Keskin 344 gün boyunca Yoğun Bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren eşi Burçak Keskin'in doktorların kontrolünde yanına girip elini tutarak terapi yapıp başında dua ederek sağlığına kavuşmasını bekliyordu. Geçtiğimiz Çarşamba günü öğle saatlerinde hayatını kaybeden Burçak Keskin'in cenazesi ailesi tarafından doğum yeri olan Samsun'a götürülerek Perşembe günü defnedildi.

Oğuz Keskin 'Engelliler okulunun bulunduğu binanın yanında yapılan inşaatta olay tarihinde ne file ne bariyer vardı, düşen kalıp parçası benim eşimin kafasına düşerek ağır yaralanmasına neden oldu. 344 gün boyunca iyileşmesi için dua ettik ancak hayatını kaybetti çok üzgünüm önümüzdeki süreçte hukuk mücadelemizi devam ettireceğiz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title