Haberler

Akseki Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Buluştu

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Toplantıda proje çalışmaları ve mahallelerde yapılan hizmetler değerlendirildi.

Aylık periyodik şekilde gerçekleştirilen muhtarlarla istişare toplantısında, mahalle muhtarlarının yanı sıra belediye başkan yardımcıları ile belediye birim müdürleri de hazır bulundu.

Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Başkan Uysal, tüm mahallelere hizmetlerin devam ettiğini, belediye olarak girmedikleri hiçbir bölgenin bulunmadığını söyledi.

Muhtarlara ayrı ayrı teşekkür eden Uysal, "İstişare ve birlikte yönetmek halkımızın her zaman yararınadır. Biz, muhtarlardan aldığımız güç ve desteği halkımıza hizmet olarak yansıtıyoruz. İnşallah birlikte çalışarak daha da güçlü hale geleceğiz." diye konuştu.

Belediye olarak iyi niyetle iş yapmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Uysal, 2018 yılını çok iyi planlamaları gerektiğine değindi ve yapılacak çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmet Uysal Akseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title