Haberler

3 Gündür Kayıp Olan Balıkçının Cesedi Sahile Vurdu

YALOVA'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Kaytazdere Beldesi'nden açılan balıkçı teknesinin alabora olup batması sonucu denize düşen ve 3 günden bu yana aranan 48 yaşındaki Yılmaz Balcı'nın cesedine ulaşıldı.

YALOVA'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Kaytazdere Beldesi'nden açılan balıkçı teknesinin alabora olup batması sonucu denize düşen ve 3 günden bu yana aranan 48 yaşındaki Yılmaz Balcı'nın cesedine ulaşıldı. Altınova sahiline vuran Balcı'nın cesedi, Yalova Emniyet Müdürlüğü'nün 'balık adamları' tarafından çıkartıldı.

Pazar günü akşam saatlerinde Kaytazdere Saralkent mevkiinde balıkçı teknesiyle Marmara Denizi'ne açılan 26 yaşındaki Osman Aydın, 48 yaşındaki Yılmaz Balcı ve oğlu, 13 yaşındaki Oğuzhan Balcı, fırtınaya yakalanmıştı. Tekne alabora olup batmış, çevredekiler ise Oğuzhan Balcı ve Osman Aydın'ı kurtarmıştı. Yalova Deniz Polisi ve arama kurtarma ekipleri ise 3 gündür kayıp Yılmaz Balcı'yı arıyordu. Bu sabah kıyıya vuran ceset balık adamlar tarafından sudan çıkarılarak Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yılmaz Balcı'nın cenazesi otopsi ardından Kaytazdere'de toprağa verilecek.

- Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaytazdere Altınova Yalova Balcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title