Haberler

Buz Pistinde Evlilik Teklifi

Erzurum'da eski milli buz hokeyi sporcusu Tolga Bayburtlu, mumlarla süslediği buz pistinde, kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Erzurum'da eski milli buz hokeyi sporcusu Tolga Bayburtlu, mumlarla süslediği buz pistinde, kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Tolga Bayburtlu, yaklaşık 7 yıldır tanıştığı kız arkadaşı, Buz Hokeyi Narman Spor Kulübü oyuncusu, milli sporcu İkranur Yerlikaya'ya sürpriz evlilik teklifinde bulunmak istedi.

Bunun için sporcu arkadaşlarıyla iş birliği yapan Bayburtlu, buz hokeyi salonundaki pisti, kalp şekli de verdiği mumlarla donattı. Bayburtlu, daha sonra salona "Benimle evlenir misin sultanım" yazılı afiş astı.

Salona geldiğinde arkadaşları tarafından buz hokeyi sopalarıyla yapılan tünelden gözleri kapalı geçirilen Yerlikaya, mumlarla donatılan piste getirildi. Bayburtlu, burada beklediği Yerlikaya'ya evlilik teklifinde bulundu.

Teklifine "evet" yanıtını alan Bayburtlu, önünde diz çöktüğü kız arkadaşına, buz hokeyi oynanırken kullanılan paklar üzerine koyduğu yüzüğü parmağına taktıktan sonra çiçek verdi.

Bayburtlu'nun teklifi karşısında heyecanlı anlar yaşayan Yerlikaya ile Bayburtlu daha sonra pistte arkadaşlarının alkışları eşliğinde dans etti.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Narman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title