Haberler

Manisa Bebek Cesedi Sanıldı Kedi Ölüsü Çıktı

Bebek cesedi sanıldı kedi ölüsü çıktıMANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, belediyenin park ve bahçe işçisinin toprağın içinde gömülü olarak bulduğu ve bebek bedeni sanılan cesedin, bir kediye ait olduğu belirlendi.

Bebek cesedi sanıldı kedi ölüsü çıktı

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, belediyenin park ve bahçe işçisinin toprağın içinde gömülü olarak bulduğu ve bebek bedeni sanılan cesedin, bir kediye ait olduğu belirlendi.

Akıncılar Mahallesi'nde, Alçıtepe Caddesi üzerindeki Ulupark'ın kenarlarındaki ağaçların diplerini çapalayan Şehzadeler Belediyesi park ve bahçe işçisi Celal Bayram, bugün saat 14.15 sıralarında, ağacın dibindeki toprağın içinde, poşete sarılmış olarak küçük bir ceset buldu. Bulduğu şeyin bebek cesedi olduğunu sanan Bayram, durumu ilk olarak şefine bildirdi. Şefin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik şeridi oluşturdu. Olay yerine gelen 112 ekipleri, poşetin içindekinin bebek cesedi olup olmadığı yönünde kararsız kaldı. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Olay yeri inceme ekibi, poşetteki bedenin, bebek cesedi değil, kedi ölüsü olduğunu tespit etti. Olay yerinde ifadesi alınan işçi Celal Bayram, ağacın dibini çapa yaptığı sırada makinesine bir şeyin takıldığını belirterek, "Ne olduğunu anlayamadım. Bebek cesedi olabileceğini düşünerek durumu şefime bildirdim. Şefimin ihbarı üzerine olay yerine polis geldi. Yapılan inceleme sonrasında Allahü şükür ki poşetin içinden bebek değil kedi cesedi çıktı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehzadeler Belediyesi Akıncılar Alçıtepe Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title