Haberler

Erzurum'da Yer Altı Çöp Konteynerleri Kışa Hazır

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi öncesi yer altındaki konteynerlerin bakım ve onarımını yaptığı bildirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi öncesi yer altındaki konteynerlerin bakım ve onarımını yaptığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kış aylarında vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeraltı çöp konteynerlerinin fiziki eksikliklerini gidererek, yaz ünitelerini kış üniteleriyle değiştirdiği belirtildi.

Çöp konteynerlerinin mevsimsel değişiklikler göz önüne alınarak kış şartlarına dayanıklı malzemeyle yeniden tasarlandığı aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Yeraltı çöp konteynerlerinin fiziki bakımları da yapılarak içlerine su girmemesi için gerekli tedbirler alındı. Konteynerlerin daha uzun vadeli kullanımı için vatandaşlarımızdan konteynerlere mangal veya diğer yanıcı aletlerin ve atıkların atılmamasını önemle rica ediyoruz. Ayrıca çöplerin konteynerlerin yanlarına değil de, içlerine atılması gerekiyor. Daha temiz bir çevre için vatandaşlarımız temizlik konusunda daha bilinçli ve duyarlı olmalılar."

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title