Haberler

Vali Ustaoğlu, Birim Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediye birim amirleriyle bir araya geldi.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediye birim amirleriyle bir araya geldi.

Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Ustaoğlu, belediyelerin bir aile gibi olduğunu ve hizmet anlayışının da bu temelde yapılması gerektiğini ifade etti.

Bir birimde yaşanacak sıkıntıdan tüm birimlerin etkinlediğine dikkati çeken Ustaoğlu, bu nedenle tüm birimlerin iletişim ve koordinasyon halinde olması gerektiğini kaydetti.

Ustaoğlu, halka en iyi hizmeti sunmak için üzerlerine düşeni yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Hepimiz, tüm birimler, başkan yardımcılarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler halkımıza hizmet sunmak için buradayız. Esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen eleştiri ve talepleri dikkate alalım. Çözümü için sorumluluk ve yetkiler dahilinde ellinizden geleni en kısa zamanda yapmaya gayret edin. Bizler bir aileyiz. Tek isteğimiz çarşıda, pazarda, sokakta halkımızla ve esnaflarımızla karşılaştığımızda onların güler yüzünü görebilmektir. Önümüzdeki süreçte halkımızın yararına daha büyük hizmet ve projelere imza atmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title