Haberler

Tügva'dan Eğitime Destek

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ergene ilçe Başkanlığı, 800 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ergene ilçe Başkanlığı, 800 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

İlçe genelinde eğitim öğretim veren 13 orta okuldaki öğrencilere değişik kırtasiye malzemeleri dağıtan TÜGVA idarecileri, yardım malzemelerini okul yönetimine teslim etti.

Ergene TÜGVA Başkanı Recep Çakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, az bir katılımla başladıkları yardım kampanyasının kısa sürede büyüdüğünü ve daha çok öğrenciye hitap edecek bir hal aldığını söyledi.

Çakar, ekiplerinin bölgede öğrenciler için kırtasiye malzemesi yardımı topladığını okullara teslim ettiklerini ifade ederek, "Bu projeye ilk baştan 3 okul ve 254 öğrenciyle başlamak istemiştik. Değerli katılımcıların ve TÜGVA üyelerinin desteği ile 13 orta okul ve 800 öğrenci kardeşimize kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Bundan sonra da eğitime katkı sağlayarak yardımlarda bulunmaya devam edeceklerini belirten Çakar, şunları kaydetti:

"Ergene ilçesindeki 13 orta okulda eğitim öğretim gören 800 öğrenci kardeşimize kırtasiye malzemelerini temin ettik. Bu projede eğitime katkı sağlamak istedik. Bölgemizde 10 bine yakın ilk ve orta dereceli öğrencimiz var. Onlara yardım etmek istiyoruz. İleriye doğru onlara yönelik çalışmalarımız da olacak."

Öte yandan, TÜGVA üyeleri, toplanan kırtasiye malzemesi yardımlarını okul idarecilerine teslim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title