Haberler

Dha İstanbul - Polonezköy Tabiat Parkı, Gazi ve Şehit Yakınlarını Ağırladı

İSTANBUL DHA

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü, Polenezköy Tabiat Parkı'nda "Gazi ve Şehit Yakınlarımızla Tabiatta Bir Gün" adında bir etkinlik düzenledi.

Etkinliğe şehit aileleri ve gaziler ile Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Şile Kaymakamı Salih Yüce, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Resul Doğan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Önder Çelik, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek ve çok sayıda kişi katıldı.

"GAYEMİZ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİN MUTLU BİR GÜN GEÇİRMELERİ SAĞLAMAK"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte konuşan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Resul Doğan, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için yaptığımız bu etkinliğin amacı onları unutmadığımızı; onlara her daim vefa borcumuz olduğunu bir nebze de olsa göstermekti. Bugünkü etkinlik ile de şehit aileleri ve gazilerimizi, doğa ile buluşturup; tabiatta bir gün geçirmelerini sağlamayı hedefledik. Gayemiz sizlerin mutlu bir gün geçirmezini sağlamak. Sizlerin mutluluklarını görmek bizleri de mutlu ediyor. Biliyoruz ki, bu vatan için can vermiş şehitlerimiz; uzuvlarını bu topraklar için feda etmiş gazilerimiz için ne yapsak az. Bundan sonra da bu tip etkinliklerimizi sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

"HATIRLANMAK BİZLER İÇİN MUTLULUK VERİCİ"

Hatırlanmış olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Önder Çelik, "Bizler bu vatan için bedel öderken hiçbir şeyi hesap etmedik, hiçbir karşılık beklemedik. Sizler için canını hiçe sayan kahramanlarımız ve ailelerinin hatırlanıyor olması bizler için gerçekten mutluluk verici." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi yapıldı. Marşlara gaziler de eşlik etti. Neylan Etiman Atlı Spor Kulübü ve Miraj Atlı Yaşam ve Binicilik Kulübü'nün gösterileri ise çocuklar tarafından ilgi ile izlendi.

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Etkinlikte şehit ve gazi çocuklarına bisiklet hediye edildi. Bisikletine kavuşan çocuklar ardından hep beraber ailelerine poz verdi.

SÜLÜNLER DOĞAYA SALINDI

Program kapsamında Polenezköy Sülüm Üretim Merkezi'nde yetiştirilen çok sayıda sülün de şehit aileleri ve gaziler tarafından doğaya salındı.

Şehit aileleri ve gaziler, daha sonra Tabiat Parkı'nda yürüyüşe katıldı.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Havadan ve aktüel görüntüler

-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

-1. Bölge Müdürü Resul Doğan'ın konuşması

-Gazi Önder Çelik'in konuşması

-Mehter takımının gösterisi

-Bisiklet hediye edilmesi

-Sülünlerin doğaya salınması

-Atlı gösterilerden görüntü

-Şehit aileleri ve gazilerden görüntüler

Detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Resul Doğan Önder Çelik Türkiye Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil?
title