Haberler

Fetih Sözcüsü El-Kavasimi'den Gazze Açıklaması

Fetih Sözcüsü El-Kavasimi, Batı Şeria’da olduğu gibi Gazze’de de hukukun üstünlüğüne ulaşmak istediklerini söyledi.

Fetih Sözcüsü El-Kavasimi, Batı Şeria'da olduğu gibi Gazze'de de hukukun üstünlüğüne ulaşmak istediklerini söyledi.

Mısır sponsorluğunda uzlaşma görüşmeleri için Kahire'de bulunan Fetih Sözcüsü Usame El-Kavasimi, Fetih ve Hamas partilerinin Filistin Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin Gazze şeridinde tam sorumluluk üslenmesini amaçladığını söyledi. El-Kavasimi, diyaloğun başkanlık ve yasama seçimlerine gitme yolunu açtığını da söyledi.

"Batı Şeria'da olduğu gibi Gazze'de de hukukun üstünlüğüne ulaşmak istiyoruz" diyen El-Kavasimi, ulusala dayanan tek bir otorite, tek bir yasa ve tek bir silah olması gerektiğini belirtti.

Fetih hareketinin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın talimatlarıyla diyaloğu başarılı kılmak için her türlü çabayı göstereceğini vurgulayan El-Kavasimi, "Başarısızlık veya geri çekilmeye müsaade edilmez. Mısır'ın bu konuda üstlendiği görevden memnunuz, Filistin'in bölünmesini sona erdirmeye yönelik başarılı çabalarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Fetih ve Hamas heyetleri, Mısır yetkililerinin sponsorluğunda gerçekleştirilecek uzlaşma görüşmeleri için Pazartesi günü Kahire'ye gelmişti. - KAHİRE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Batı Şeria Kahire Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title