Haberler

Akhisarspor, Deplasmanda Trabzonspor'un Konuğu

SÜPER Lig'de bu hafta Trabzonspor'un konuğu olacak Teleset Mobilya Akhisarspor'un kadrosunda daha önce bordo-mavili ekipte forma giymiş 7 futbolcu yer alıyor.

SÜPER Lig'de bu hafta Trabzonspor'un konuğu olacak Teleset Mobilya Akhisarspor'un kadrosunda daha önce bordo-mavili ekipte forma giymiş 7 futbolcu yer alıyor. Akhisarspor'da Caner, Henrique, Olcan, Soner, Kadir, Mustafa Yumlu ve kaleci Fatih, farklı dönemlerde Karadeniz temsilcisinde oynadı. Akhisar'da yine eski Trabzonsporlu olan Özer Hurmacı da sezon başında kulüpten ayrıldı. Trabzonspor'da ise Uğur Demirok ve Rodallega, Akhisarspor'da parlayıp bu kulübe transfer oldu. Uğur, 2014-15 sezonunun devre arasında 1.5 milyon TL ve Kadir'in bonservisi karşılığında Trabzon'a gitti.

Rodallega ise geçen sezon devre arasında 1.6 milyon Euro bonservis ve Mustafa Yumlu takasıyla Trabzonspor'un yolunu tuttu. İki ekibin şimdiye kadar Süper Lig'de oynadıkları 10 maçta Akhisar 4, Trabzon 3 galibiyet alırken 3 karşılaşma da berabere bitti. Akhisarspor, rakibini son olarak 2015-16 sezonunda mağlup edebildi. Geçen sezon oynanan ilk maç golsüz beraberlikle sonuçlanırken Trabzon, Akhisar'daki rövanşı 3-1 kazandı.

Hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılarda Olcan, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Tecrübeli futbolcu maça yetiştirilmeye çalışılacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yumlu Trabzonspor Murat Erat Akhisar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title