Haberler

    Kaka'dan Veda Kararı

    Orlando City ile yıl sonunda bitecek sözleşmesinin yenilememe kararı alan tecrübeli futbolcunun emekli olması bekleniyor.

    2014 yılında Avrupa macerasını sonlandırarak Milan'dan Orlando City'ye transfer olanfutbol hayatını noktalamaya hazırlanıyor.

    MLS kulübüyle kontratının son aylarını geçiren 35 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla sözleşmesini yenilemeyeceğini duyurdu.

    Brezilyalı yıldız kısa bir süre önce Globo Esporte'ye verdiği röportajda, "Futbol oynamak artık bana bir zevk vermiyor. Her maçtan sonra sahadan acılar içinde ayrılıyorum. Bu yaştan sonra toparlanmam gerçekten zor ve ayrılık vaktinin yaklaştığını hissediyorum." açıklamasında bulunmuştu.

    Normal sezonun bitimine iki maç kala Doğu Konferansı'nın 10. sırasında yer alan Orlando City, MLS'in playoff etabına katılma şansını kaybetmiş durumda. Kaka, takımının bu hafta sonu Colombus Crew ile oynayacağı maçta son kez seyircisinin karşısına çıkacak. Orlando City normal sezonu Philadelphia Union deplasamanında kapatacak.

    2014 yılının ikinci yarısında Sao Paolo'da kiralık olarak forma giyen Kaka, 2015'ten itibaren aralıksız olarak oynadığı Orlando City ile 77 maça çıktı ve takımına 25 gol ile 19 asistlik katkı sağladı. Brezilyalı yıldız, kariyerinin erken döneminde Milan formasıyla harikalar yaratmış ve bu sayede 2007 yılında Altın Top ödülünün sahibi olmuştu.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Orlando Magic Milan Kaka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title