Haberler

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Müze Kompleksini Ziyaret Etti

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, müze kompleksini ziyaret etti ŞANLIURFA - 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin en büyük müze kompleksinden biri olan Şanlıurfa Müzesini ziyaret ederek tarihi eserlerle ilgili bilgi aldı.

Bir dizi temaslarda bulunmak için Şanlıurfa'ya gelen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'en büyük müze kompleksini gezerek tarihi eserler ile ilgili Müze Müdürü Celal Uludağ'dan bilgi aldı. Müze ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gül, "İnsanlık tarihi bu topraklarda tüm insanların ilk adımları burada atıldığını biliyoruz, ama bunların kazılarla ortaya çıkarılıp bilimsel ispatlarının yapılmış olması önemli. Hem İslami dönem hem ondan önceki eski dönemler burada, bunların şaheser bir müzede toplanması ve çevrenin buna göre gayet güzel düzenlenmiş olması gerçekten olağanüstü bir değer. Şanlıurfa'yı bütün dünyaya tanıtması açısından, tüm bunların son dönemlerde, bizim dönemimizde yapılmış olmasından da ayrıca gurur duymuş oldum" dedi.

Daha sonra bir çocuk Abdullah Gül'ün, yanına gelerek "Nemrudun kızı" türküsünü söyledi. Gül müzeden ayrılarak otele geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Abdullah Gül Şanlıurfa Türkiye Uludağ Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title