Haberler

Kuşadası'nda 14 Daire Boşaltıldı

Kuşadası’nda bir inşaatın hafriyat çalışması sırasında temeli zarar gören 3 apartmandaki 14 daire tedbir amaçlı olarak boşaltıldı.

Kuşadası'nda bir inşaatın hafriyat çalışması sırasında temeli zarar gören 3 apartmandaki 14 daire tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Hafriyat çalışmasından Büyükşehir Belediyesi Ege Et Satış Mağazası ile bir kuaför dükkanı da etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Türkmen Mahallesi Gençlik Caddesi Varlık Sokak'taki bir inşaatın hafriyat çalışması sırasında Muzaffer Sevinç Sokak üzerindeki Erdinç Apartmanı ile 50 Yıl Caddesi üzerinde bulunan Güneş ve Akile apartmanlarının zeminlerinde kayma meydana geldi. Yaşanan toprak kayması sırasında Güneş Apartmanı'nın giriş katında bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et Satış Mağazası ile bir kuaför dükkanın da arka bölümleri büyük hasar gördü. 3 apartmanda yaşanan tehlike üzerine polis ekipleri çevrede önlem alırken, olay yerine gelen Kuşadası Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü ekipleri de inceleme başlattı. İnceleme sonucunda ilk etapta hafriyat çalışmasından etkilenen 7 daire boşaltıldı. Daha sonra apartmanlardaki diğer aileler de dairelerini boşaltınca boşaltılan daire sayısı 14'e çıktı. Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından apartmanların girişine " İş bu apartman geçici süreyle boşaltılmıştır. İçeriye girilmemesi önemle rica olunur " yazısı yazılarak apartmanlar mühürlendi. Boşaltılan dairelerde yaşayan aileler gece yarısı evlerini terk etmek zorunda kalırken, birçoğu yakınlarının yanında geceyi geçirmek zorunda kaldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası Aydın Ege 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title