Haberler

Trabzonspor'un Parlayan Yıldızı Abdülkadir, 4 Ayda Değerini Katladı

SÜPER Lig'de geride kalan 7 haftada 5 maçta forma giyen ve son 3 karşılaşmada da ilk 11'in değişmez ismi olan Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, yükselen performansıyla değerini artırdı.

Bordo mavililerin altyapısında yetişen 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür, özellikle 2017-18 sezonunda düzenli olarak takımda forma şansı bulmaya başladı. Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu 5 maçta 2 asistlik performansla da skora katkı sağladı. Yükselen performansıyla birçok Avrupa kulübünün de transfer gündeminde yer alan Abdülkadir Ömür, dünyaca ünlü futbol veri sitesi transfermarkt'a göre piyasa değerini de 4 ayda 500 bin Euro artırdı. Son olarak 9 Haziran 2017'de piyasa değeri 200 bin Euro olarak gösterilen genç oyuncunun 6 Ekim 2017'de yapılan son güncellemeyle yeni değeri 700 bin Euro olarak gösterildi.

3 OYUNCU DEĞER KAYBETTİ

Bu arada Trabzonspor'un 2017-18 sezonu 1'inci transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Juraj Kucka ve Jose Sosa ise değer kaybetti. 19 Haziran 2017'de değeri 5 milyon 20 bin Euro olarak gösterilen Burak'ın 6 Ekim'de yayınlanan son verilere göre piyasa değeri 3 milyon 500 bin Euro'ya, 8 Haziran 2017'de değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen Kucka'nın değeri 7 milyon Euro'ya, yine 8 Haziran 2017'de değeri 5 milyon Euro olan Sosa'nın ise son güncellemeyle piyasa değeri 4 milyon Euro'ya geriledi.

ESTEBAN KULÜBEYE

Öte yandan Trabzonspor'un ligin 6'ncı haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan ancak devre arasında kendini iyi hissetmeyerek oyundan çıkan ve ardından da birkaç gün antrenmanlara katılmayan Esteban Alvarado'nun, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla kadrodaki yerini alması bekleniyor. Lig'de son oynanan Beşiktaş maçının kadrosunda yer almayan ancak milli arada da Katar'da Al Sadd takımıyla oynanan özel maçın ikinci yarısında forma giyerek yeniden takıma dönen Kosta Rikalı kalecinin, tekrar ilk 11'de görev yapmak istediği ve bunun için de çalışmalarda istekli olduğu belirtildi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Yılmaz Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title