Haberler

Dha Yurt Bülteni-13

CHP'li Erkek: Konuşmayı engellemek, aczin ifadesi CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı 18 Mart töreninde konuşmasına izin verilmeyeceği yönündeki sözleri üzerine...

CHP'li Erkek: Konuşmayı engellemek, aczin ifadesi

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı 18 Mart töreninde konuşmasına izin verilmeyeceği yönündeki sözleri üzerine açıklama yapıp,"İçinde oldukları siyasi çıkmazı ve düşüşü gizlemek isterken Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, Çanakkale'de, Çanakkale halkının seçtiği belediye başkanının konuşmasını engellemeye teşebbüs etmek bir aczin ifadesidir" dedi.

Yazılı açıklama yapan CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek; ekonominin dibe vurduğunu, dış politikanın iflas ettiğini, adalet ve eğitimin çöktüğünü, toplumsal barış ve huzurun tehdit altında olduğunu, demokrasi ve insan haklarının OHAL rejiminde askıya alındığını öne sürdü. CHP'li Erkek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çanakkale Belediyesi Meclis toplantısında yaşananları çarpıtarak, gündemine aldığını, bunun siyasi çöküşün açık bir göstergesi olduğunu iddia etti. Son yıllarda her 18 Mart'ta, Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda yapılan törenlere Çanakkaleliler'in alınmadığını ve taşımayla gelen bindirilmiş kıtaların resmi törenlerde Çanakkale ruhuna aykırı ve anma töreni adabına uygun olmayan hareketlerin meydana geldiğini iddia eden Erkek, şöyle devam etti: "Bu tavrın sahiplerinden, bugünkü açıklamayı duymak şaşırtıcı olmamıştır. İçinde oldukları siyasi çıkmazı ve düşüşü gizlemek isterken Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, Çanakkale'de, Çanakkale halkının seçtiği belediye başkanının konuşmasını engellemeye teşebbüs etmek bir aczin ifadesidir. Bir şehrin yaşayanlarının güvenip, takdir edip, kendisini 15 yıldır temsil etme görevi verdiği kişiye yapılan hakaret, bütün Çanakkale halkının iradesine yapılmıştır. Kimse unutmasın ki; 18 Mart'ta belediye başkanımızın ve bizlerin halkla buluşmasını ve konuşmasını engellemeye hiçbir güç yetmeyecektir. Ak Parti Genel Başkanına en güzel yanıtı, 18 Mart akşamı düzenleyeceğimiz fener alayında ve ilk seçimde Çanakkale halkı verecektir. Ak Parti Genel Başkanı, her zaman olduğu gibi yine yanıltılmış ve kandırılmış olmalı ki kendi belediye meclis üyesinin, belediye meclisi toplantısında partimizin iç meselesini gündeme taşımak istediğini görmemiştir. O gün bir belediye meclis üyesi, kentin sorunlarının konuşulması gereken yerde, partimizin iç konularına girmek istemiş, Belediye Başkanımız defalarca nezaketle uyarıda bulunmuş ve yanlışlığı belirtmiştir. Buna rağmen konuşmaya devam eden üyenin yarattığı kaosla ayağa kalkanlara karşı belediye başkanımızın tavrı son derece haklıdır. Gerçekleri çarpıtarak bir yere varamayacağını Ak Parti Genel Başkanı en kısa zamanda görecektir. Belediye meclis toplantısında parti içi mesele konuşmak isteyen, kriz yaratmaya çalışan ve gerginliğe neden olan kişinin kadın olduğuna vurgu yapacak son kişi Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan olabilir. Kadına bakış açısını ve zihniyetini yansıtan, kadınlarla ilgili sözlerini hatırlaması yeterlidir. Son olarak, bu ülke kimsenin çiftliği değildir. Görev ve sorumluluğu içinde olmayan konularda verdiği talimatlarla demokrasi ve hukuku zedeleyenler, tek adam rejimini topluma dayatmayı asla başaramayacaklardır. Ülkemizi her alanda dibe vurduranlara en güzel yanıt, korktukları ve rafa kaldırmak istedikleri demokrasiyle verilecektir."

Haber: Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE,

============================================

Hırsızlar önce kameraya sonra polise yakaladı

MUŞ'ta bir büfede meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı. Büfedeki hırsızlık anı ise, güvenlik kameralarına saniy saniye yansıdı.

Kentte çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan zanlılar, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 29 Ağustos 2017 günü Zafer Mahallesi'nde yer alan bir büfenin korkuluk demirlerinin, demir kesme makası marifetiyle kesilip, 500 paket sigara ve 1 adet dizüstü bilgisayarın çalınması olayıyla ilgili çalışma yapıldığı ifade edildi. Yapılan çalışmalar sonucu olayın şüphelileri A.D., E.K., M.K., M.S. ve M.S.G. isimli şahısların gözaltına alındığının belirtildiği açıklamada, "A.D., M.K., M.S. ve M.S.G. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmış, E.L. isimli şahıs ise savcılık tarafından serbest bırakılmıştır" denildi. Büfede meydana gelen hırsızlık olayı ise, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Büfenin korkuluk demirlerini keserek içeri giren 2 zanlı, ilk olarak raflardaki sigaraları torbaya doldurdu. Daha sonra masa üstündeki bilgisayarı alan 2 kişi, çaldıkları sigara ve bilgisayarla birlikte büfeden ayrıldı Öte yandan, 3 Ekim 2017 günü, eski acil servis yolu üzerinde S.M. isimli şahsın darp edilerek bir adet cep telefonu ve 75 TL parasının gasp edilmesi olayıyla ilgili yapılan araştırmalar sonucu, olayın şüphelisinin E.B. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Açıklamada, zanlının yapılan çalışmalar sonucunda 10 Ekim 2017 günü il merkezinde yakalandığı ve çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandığı belirtildi. 6 Ekim 2017 günü Hürriyet Mahallesi'nde hayvan hırsızlığının meydana geldiğinin belirtildiği açıklamada, "Hayvan hırsızlığı konusuyla ilgili olarak yapılan araştırmalar ve Kent Güvenlik Sistemi (KGYS) üzerinden incelenene kamera görüntüleri neticesinde koyunları kamyonete koyup götürdüğü tespit edilen E.S., B.E. ve H.Y. isimli şahıslar yakalanmış, şahıslar Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmıştır. Meydana gelen olaylarda toplam 9 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 5'i tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğümüzce halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokarak asayişin bozulmasına yönelik eylem gerçekleştiren suçlulara karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Hırsızların büfeye girmesi güvenlik kamerası

-Sigaraları torbaya doldurması

-Hırsızların büfeden ayrılması

(SÜRE: 04.42 BOYUT: 213 MB)

Haber-Kamera: / MUŞ,

============================================

Kulu'da kaza: 2 yaralı

KONYA'nın Kulu İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Konya-Ankara karayolunun 130'uncu kilometresinde meydana geldi. Zeliha Ergül yönetimindeki 42 GE  711 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Kazada sürücü Zeliha Ergül yara almadan kurtulurken yanındaki Gülizar Ergül ve Mulla Ergül yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Gülizar Ergül, yapılan ilk tedavisinin ardından Konya'ya sevk edildi. Soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

------------------------

Kaza yerinden detay

Yaralıların ambulansa alınması

-Genel ve detay

Haber- Kamera: Mehmet YILMAZ/KULU(KONYA),

=============================================

Çifti takılı olan emniyet kemerleri kurtardı

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nden karşı şeride geçerek takla atan otomobilin sürücüsü 65 yaşındaki Yılmaz Kuru ve yanında oturan eşi 63 yaşındaki Ayşegül Kuru, takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, Keşan-Malkara karayolu üzerindeki Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Keşan'dan Tekirdağ'ın Malkara İlçesi yönüne seyreden Yılmaz Kuru yönetimindeki 34 EJ 3301 plakalı otomobil, Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında sürücünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, takla attı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Yılmaz Kuru ve yanında oturan eşi Ayşegül Kuru, takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Çift, ters dönen araçtan çıkartılarak, ambulansla kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Ters duran araç

-Polisin incelemesi

-Emniyet kemerleri

-Trafik akışı

-Aracın çekilmesi

-Detaylar

(SÜRE: 04.57 - BOYUT: 131 MB)

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),

============================================

Kendini kalorifer borusuna asarak intihar etti

SİVAS'ta 56 yaşındaki Metin Bakırcıoğlu, kendini evinin odasındaki kalorifer borusuna asarak yaşamına son verdi.

Olay saat 12.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi 14'üncü Sokak'ta bulunan Ümit Apartmanı'nın üçüncü katında yaşandı. Suudi Arabistan'da iş makinesi operatörü olarak çalışan 1 ay önce memleketine dönen evli ve 3 çocuk babası Metin Bakırcıoğlu iddiaya göre aile sorunları nedeniyle bunalıma girdi. Sabah saatlerinde liseye giden iki çocuğunu okula gönderen Bakırcıoğlu, çamaşır ipiyle kendisini oda kapısının üzerinden geçen kalorifer borusuna asarak intihar etti. Bir süre sonra odaya giren karısı Hülya Bakırcıoğlu, eşini kalorifer borusuna asılı şekilde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Metin Bakırcıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Bakırcıoğlu'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin evden çıkarılması sırasında yakınları feryat etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

----------------------------

-Olay yerindeng örüntü

-Cenazenin evden çıkarılışı

-Yakınlarının üzüntüsü

-Bakırcıoğlu'nun fotosu

(131 mb)

Haber-Kamera:  İrfan ÖZŞEKER/SİVAS,

============================================

NHVÜ'de Japon dili ve edebiyatı ana bilim dalı açıldı

NEVŞEHİR Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde Japon dili ve edebiyatı ana bilim dalı açıldı.

Üniversitenin kültür ve kongre merkezinde gerçekleştirilen ana bilim dalı açılışı programına Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Japonya Türkiye Büyükelçiliği Müsteşarı Koichiro Nakamura, JCOM sorumlusu Yoshinori Sekımoto, Türk ve Japon akademisyenler katıldılar.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitenin tanıtım filminin gösterimi ile başlayan programda daha sonra Japon dili ve edebiyatı ana bilim dalı öğrencileri ile Erciyes Üniversitesi Japonoloji kültür topluluğunun gösterileri sunuldu. Japonya kültürel etkileşim topluluğu gösterileri, Atsuko Suetomi ve Eyüp Hamiş'in Koto ve Ney sunumu, İaido kılıç gösterilerinin ardından Ankara Üniversite Japon dili ve kültürü araştırma merkezi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Nur Tekmen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde bu bölümün faaliyete geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tekmen, "Nevşehir Hacı Bektaş Veli üniversitesinde böyle bir ana bilim dalının açılmış olması çeşitli yepyeni oluşumlara, projeleri de beraberinde getirecektir. Ayrıca Japonya ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesine de çok büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Japon dili ve edebiyatı ana bilim dalının Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde açılmasına büyük önem verdiklerini kaydeden Üniversite rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye'de son dönemlerde Japonca dil kurslarına katılım sağlayanların sayısında da ciddi bir artış olmasının ülke halkının bu iki ülke arasındaki ilişkiye verdikleri öneminde bir göstergesi olduğunu ifade etti. Bağlı,"Bizim üniversitemizin tarihi günlerinden birisi bugün yaşanıyor. Japon dili ve edebiyatının Türkiye'deki üçüncü bölümünün Üniversitemizde açılmasından son derece gururlu olduğumuzu söylemek isterim. Üniversitemizin iki önemli felsefesi var. Bunlardan birisi Hacı Bektaş Veli'nin felsefesini uluslararası manada tanıtmak ve ikincisi ise Nevşehir ilinin sahip olduğu potansiyeli bütün dünyaya tanıtmak. Bu iki işlevi yerine getirecek en önemli bölümlerden biri bu bölüm. Japonya – Türkiye arasındaki dostluğu gösterebilecek bir bölüm üniversitemizde açıldı. Burada Japon insanının Türkiye ile ilgili hassasiyetlerini biliyoruz. Bu konuda bizde önemli akademik bir adım attık. Üniversitemize, Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. Prof.Dr. Tadashi Suziki,yaptığı açıklamada "Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'de böyle bir bölümün açılmasına büyük önem veriyoruz. Dünyada en samimi ülkesi olan Türkiye'de Japon dili ve edebiyatı bölümünün açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'ye gelen Japon turistlerin büyük bir bölümü İstanbul ve Kapadokya'yı ziyaret eder. Damat İbrahimpaşa'nın yeniden imar ettiği bu yörede bu bölümün açılmasının iki ülke ilişkileri açısından yepyeni bir pencere açacağı kanısındayım" diye konuştu. Japonya Türkiye Büyükelçiliği elçisi Koichiro Nakamura, "Türkiyede  bu güne kadar üç üniversitede Japonca  anadal eğitimi verilmekteydi. Bu sene Nevşehir Hacıbektaş veli Üniversiteside 23 Yıl aradan sonra yeni bir Japonca anadal bölümü açılmış olmasının  bizler için büyük mutluluk vesilesi olduğunu belirtmek isterim.Türkiye'de japon dili eğitimiyle ilgili herkesin,büyük heycanla beklediği bir gün olduğunu belirtmek isterim. Japon tanıtım vakfı tarafından geçtiğimiz yıl Kasım ayında açıklanan "Yurt Dışı Japon Dili Eğitim Kurumları Araştırması"Sonuçlarına göre Türkiye Genelinde Japon eğitimi alan kişilerin sayısı 1,194'e ulaştı. Ankarada düzenlenen Japonca yeterlilik sınavı 'nın bu seneden itibaren yılda iki kez gerçekleştirilmesine karar verilmiş olduğunu belirtmek isterim.Japonca yeterlilik sınavına girenlerin sayısı bu sebeble bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 50 artış gösterdi.Türkiyedeki japon dili eğitimi dahada büyük bir gelişim dönemine girmiştir" dedi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Açılışa katılan davetlilerden genel görüntü

-Dövme yaptıran öğrencilerden genel görüntü

-Açılışa katılanlardan genel ve detay görüntü

-Prof.Dr. Tadashi Suziki7nin konuşması

-Ankara Üniversite Japon dili ve kültürü araştırma merkezi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Nur Tekmen'in konuşması

-Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın açıklaması

-Ödül töreni ve toplu fotoğraf çektirmesi

-Öğrencilerin gösterisinden genel görüntü

426 -MB

Haber - Kamera: Sinan KORKMAZER /NEVŞEHİR,

============================================

Mersin'de engelli sanatçılar yetenekleriyle büyüledi

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen dünyanın ilk Engelsiz Sanat Festivali'nde engelli sanatçılar hünerlerini sergiledi. Festivalin ikinci gününde sahne alan sanatçılar müzik ziyafeti verirken, görsel sanatların da birbirinden güzel örneklerdi sergiledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen Mark Goffeney geceye damgasını vurdu. İki kolu olmadan çaldığı enstrümanlar ve rock tarzında söylediği parçalarla vatandaşları kendine hayran bırakan Goffeney, fiziksel eksikliklerin başarıya ve sanata engel olmadığını bir kez daha gösterdi. Sanatın evrenselliğine ve hiçbir fiziksel eşitsizliği kabul etmediğini kaydeden Goffeney'in performansını izleyen katılımcılar engelli sanatçıyı dakikalarca alkışladı. Ardından sahne alan ve farklı engel grubundan sanatçıları bünyesinde bulunduran Cactus grubu, dansları ve şarkıları ile hayranlık uyandırdı.  Düzenlenen sergilerde ise, görme engelli Eşref Armağan, iki kolu olmadığı için ayakları ile resim yapan Mariusz Konrad Kedzierski, Tolon Zhumagulov ve bedensel engelli fotoğrafçı ZhouWanping eserleriyle büyüledi. Serginin en ilgi çekici ismi, kolları olmayan ve resimlerini ayaklarıyla çizen Ayşe Işık oldu.

KONSER COŞKU DOLU GEÇTİ

Konser programı kapsamında sahne alan görme engelli neyzen Ömer Suay, bir dinleti gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde devam eden konserlerde sahne alan Litvanyalı şarkıcı Emil Korickij seslendirdiği şarkılar ile dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Akordeon sanatçısı Muammer Ketencioğlu da Balkan Yolculuğu Grubu ile birlikte sahneye çıkarak en güzel türkülerini söyledi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Sergi ve konserlerden görüntüler

-Katılımcılardan görüntüler

-Ayaklarıyla resim yapan engelli sanatçılar

-Görme engelli sanatçı resim çizerken

-Açılıştan görüntüler

-Engelli sanatçılar konser verirken

-Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 03: 16  BOYUT: 106.00 MB

Haber-Kamera: MERSİN,

============================================

89 yaşında TOKİ ile ilk kez ev sahibi oldu

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Develi ilçesinde inşa edilen 129 konuttan 119'u başvuru yapan hak sahiplerine kura ile teslim edildi. 89 yaşında ilk kez ev sahibi olan Ömer .., çok mutlu olduğunu söyledi.

Develi ilçesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde noter huzurunda düzenlenen TOKİ kura çekimine 119 hak sahibi vatandaş katıldı. 2+1 olarak 129 adet inşa edilen TOKİ dairelerine 119 vatandaş başvuru yaptı. Hak sahibi vatandaşların oturacakları daireler ise kura ile belirlendi. Vatandaşlar oturacakları dairelerin kuralarını kendi elleriyle çekti. Kura sonucu ilk kez daire sahibi olan çiftçi Ömer, "Çok mutluyum. İlk kez evim olacak. Herkese teşekkür ederim" dedi. Yine ilk kez ev sahibi olma heyecanı yaşan 42 yaşındaki engelli Yıldız Yıldız ise, "Çok mutluyum. 2 çocuğum var. 4. kattan daire çıktı. İlk kez evim olacak. Emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Yapılan kura çekimi ile vatandaşlar oturacakları evlere kavuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-TOKİ kura çekimi

-Ömer Yorulmaz ve Yıldız Yıldız ile röportaj

-Detay

3  Dakika 16 Saniye / 115 MB

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Muharrem Erkek Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title