Haberler

Ak Partili Başkanlardan Ankara Çıkartması

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ankara'da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı katıldı.

AK Parti Genel Merkezin'de yapılan Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen 118'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Bilecik'i temsilen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz katıldı. Toplantıyla akakalı bir toplantı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinleme fırsatı bulduk. Kendisi toplantıda gündeme ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Bu toplantıda başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyle, Başkanımız Binali Yıldırım beyle ve bakanlarımızla bir araya gelme şansını bulduğum için şükrediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selim Yağcı Ak Parti Bilecik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title