Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Sapanca'da kaza: 1 ölü, 6 yaralı SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 18 yaşındaki Yusuf Avcı öldü, 6 kişi de yaralandı.

Sapanca'da kaza: 1 ölü, 6 yaralı

SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 18 yaşındaki Yusuf Avcı öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, ilçenin Sakarya Caddesi'nde meydana geldi. Adapazarı yönüne giden Bedri Irmak (65) yönetimindeki 54 E 0905 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Yusuf Avcı yönetimindeki 41 KV 640 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Yusuf Avcı ile yanındaki Murat Avcı (19), Cihat Şahin (16), Yunus Emre Gümüş (15) ve Muhammet Emir Aktaş (15) ile diğer araç sürücüsü Bedri Irmak ve eşi Necla Irmak (55) yaralandı. Araçta sıkışan Yusuf Avcı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca İtfaiye Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından çıkarıldı.

Yaralılar, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sapanca Devlet Hastanesi, Toyotasa İlk Yardım Hastanesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yusuf Avcı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------

Olay yerinden görüntüler

Kurtarma çalışmaları

Yaralılardan görüntüler

Haber-Kamera: İsa ÇİÇEK /SAPANCA(Sakarya),

==========================================

Beton dökülürken iskele çöktü; 7 işçi yaralandı

ANTALYA'da bir alışveriş ve kültür merkezinin inşaatında beton dökülürken iskelede çökme meydana geldi. Olayda, 7 işçi yaralandı.

Olay, bugün saat 22.40 sıralarında Muratpaşa İlçesi Çaybaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir alışveriş ve kültür merkezinin inşaatındaki örümcek iskelede beton dökümü sırasında çökme oldu. Olayda 7 işçi hafif yaralandı. İnşaat alanına itfaiye, sağlık, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kentteki çeşitli hastanelere götürülen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İskelelerin altında işçi bulunabileceği ihtimali üzerine UMKE ve AFAD ekipleri de bir süre arama yaptı. Ancak olumsuz bir duruma rastlanmadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

İnşaat alanından görüntü

Polisten görüntü

İtfaiye araçları

Bekleyen insanlar

Vatandaşlarla röp.

Haber-Kamera: Bülent TATOĞULLARI-Mehmet KILIÇASLAN /ANTALYA,

================================================

Oğlunu bacağından vurup, intihara kalkıştı

ANTALYA'da 72 yaşındaki Kaptan Atmaca, şizofreni tedavisi gören oğlu 30 yaşındaki İbrahim Aydın Atmaca'yı bacağından vurduktan sonra aynı tabancayla başına ateş ederek intihara kalkıştı. Yaralanan baba- oğul, hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi 262 Sokak'taki 5 katlı bir apartmanın giriş katındaki dairede meydana geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden emekli Kaptan Atmaca ile şizofreni tedavisi gören oğlu İbrahim Aydın Atmaca arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Kaptan Atamaca, oğlunu tabancayla bacağından vurdu. Yaralı halde evden çıkan İbrahim Aydın Atmaca, çevredeki bir dükkana girerek yardım istedi. Dükkan sahibinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği İbrahim Aydın Atamaca, ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, kendisini evine kilitleyen Kaptan Atmaca'ya teslim olması için çağrıda bulundu. Atmaca tüm çağrılara karşın, kapıyı açmayınca, olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Balkondan eve giren ekipler, Kaptan Atmaca'yı yerde yaralı halde yatarken buldu. Kendisini başından vurduğu belirlenen Kaptan Atmaca, evin önünde bekletilen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaptan Atmaca'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Polisin balkondan eve girmesi

Polisin inceleme yapması

Sağlık ekiplerinden detay

Sağlık ekiplerinin Kaptan Atmaca'yı çıkarması

Kaptan Atmaca'dan görüntü

Polis detay

Ambulansın gitmesi

İbrahin Aydın Atmaca'nın fotosu

Özel haerakat polisinden detay

Kaset Durumu: Link geçildi

Haber-Kamera: Bülent TATOĞULLARI /ANTALYA,

============================================

Denizli'de iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı

DENİZLİ'nin Buldan İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada, 7 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 19.00 sıralarında Yenimahalle Kayran mevkiinde meydana geldi. Osman Güler yönetimindeki 06 FHT 90 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Aydın Balcı yönetimindeki 20 RP 919 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Balcı ve Güler ile her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen abulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan, sürücüler Aydın Balcı ile Osman Güler'in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber: Ramazan ÇETİN /DENİZLİ,

===============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Aydın Yusuf Avcı Denizli Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title