Haberler

Mustafa Ak kimdir ? Büyükşehir için Mustafa Ak sesleri

Güncelleme:

Mustafa Ak kimdir ? Gökçek'in yerine Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın ismi geçiyor.

Mustafa Ak kimdir ? Gökçek'in yerine Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın ismi geçiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi için ismi geçen Mustafa Ak Kimdir ?

Mustafa Ak, 1964 yılında Konya'nın Seydişehir ilçesinde doğdu.

İlk-orta ve lise tahsilini Konya'da tamamladı.

1983 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1987 yılında yüksek başarı ile mezun oldu.

İstanbul'da özel sektörde çeşitli alanlarda yönetici olarak çalıştı. Yöneticiliği yanında sektörel dergilerde koordinatörlük görevlerinde bulundu.

1991 yılı itibari ile Ankara'da Basın-Yayın ve Matbaacılık alanlarında faaliyet gösteren bir işletme kurdu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlendi.

Halen İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları ve Mensupları Vakfı'nın yönetim kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ankara Grup Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Aktif siyasi hayatına kuruluşundan itibaren AK Parti'de başladı. Ankara İl Başkanlığı bünyesinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Ayrıca, AK Parti'nin en önemli eğitim faaliyeti olan Siyaset Akademisi'nin Ankara Koordinatörü olarak üç dönem Yerel Yönetimler Programı'nın yürütülmesinin öncülüğünü yaptı.

29 Mart Yerel Seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için partideki görevlerinden istifa etti.

Seçimlerde en yüksek oyu alarak, Keçiören Belediye Başkanlığına seçildi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimde Ak Parti'den tekrar Ankara, Keçiören Belediye Başkanı seçildi.

Mustafa Ak evli ve Ali, Halit, Yusuf adında üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Melih Gökçek Mustafa Ak Altındağ Keçiören Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title