Haberler

Gündem Özeti / 17 Ekim 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'da.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'da...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Erdoğan ve Duda, baş başa ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmenin ardından anlaşmaların imza törenine katılacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Erdoğan, Westin Otel'de düzenlenecek Türkiye-Polonya İş Forumu'nda katılımcılara hitap edecek.

Başbakanlık Binası'nda Polonya Başbakanı Beata Szydlo'nun, onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak Erdoğan, daha sonra Parlamento Binası'nda Polonya Parlamentosu Alt Kanadı Sejm Başkanı Marek Kuchcinski'yi kabul edecek.

Senato Binası'nda Polonya Parlamentosu Üst Kanadı Senato Başkanı Stanislaw Karczewski'yi kabul edecek Erdoğan, kabulün ardından Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bırakacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Duda tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

(Varşova)

2- Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşacak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

(Ankara/11.30/14.30)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva'yı kabul edecek.

(Ankara /18.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Suriyeli sığınmacılara yönelik Sosyal Uyum Yardımı programının birinci yılı dolayısıyla düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

(Ankara / 09.30)

2- TBMM'den...

Genel Kurulda, OHAL'in, 19 Ekim Perşembe günü saat 01.00'den geçerli olmak üzere 3 ay süreyle uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi ile Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek.

(TBMM/15.00)

Plan ve Bütçe Komisyonunda, bazı vergi kanunlarında değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/15.30)

TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonları üyelerinden kurulu Karma Komisyon, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın, "and içmeden aralıksız olarak Genel Kurulun 212 birleşimine katılmaması nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesine" ilişkin dosyayı görüşecek.

AK Parti, CHP, HDP ve MHP Meclis grup toplantıları düzenlenecek.

(TBMM/11.15/13.30/12.30/10.30)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Hacettepe Üniversitesi akademik yıl açılış programına katılacak.

(Ankara/10.00)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ağustos ayı uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.

(Ankara/10.00 )

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Irak'ın Kerkük kentinin, merkezi hükümete bağlı güçler tarafından alınması sonrası yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Kerkük)

2- İdlib gerginliği azaltma bölgesine Türk Silahlı Kuvvetlerinin intikali kapsamındaki gelişmeler izleniyor.

3- ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının ardından iki ülke arasında yapılacak heyetler arası görüşme takip edilecek.

(Ankara)

4- Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki gayrimeşru referandumun ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

(Erbil)

5- Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanlara yönelik şiddet olayları takip ediliyor.

(Myanmar)

6- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke)

KÜLTÜR SANAT

1- ENKA Kültür Sanat 29. Yıl Müzik Buluşmaları kapsamında, 14 yaşındaki piyanist Emir İlgen, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sahne alacak.

(İstanbul/20.30)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 grupta toplam 8 maç oynanacak.

Beşiktaş, G Grubu üçüncü maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Monaco ile karşılaşacak.

Ligde ayrıca Maribor-Liverpool, Spartak Moskova-Sevilla, Feyenoord-Shakhtar Donetsk, Manchester City-Napoli, Leipzig-Porto, Real Madrid-Tottenham ve APOEL-Borussia Dortmund karşılaşmaları oynanacak.

(Monaco/Maribor/Moskova/Rotterdam/Mahchester/Leipzig/Madrid/Lefkoşa/21.45)

2- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka-Juventus Utena ve Oostende-Beşiktaş Sompo Japan maçları yapılacak.

(İzmir/19.30/Oostende/21.30)

3- Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda TOFAŞ, İspanya'nın Herbalife Gran Canaria takımını konuk edecek.

(Bursa/20.00)

4- Futbolda Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu kuraları, İsviçre'nin Zürih kentinde çekilecek.

(Zürih/15.00)

5- Vestel Venus Sultanlar Ligi 2017-2018 sezonu, Halkbank-VakıfBank maçıyla başlayacak.

(Ankara/18.00)

6- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş Mogaz ile Serik Belediyespor, Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/19.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Polonya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title