Haberler

Bursaspor'da Paul Le Guen Takımın Mücadelesinden Memnun

BURSASPOR, Osmanlıspor maçının ardından hazırlıklara ara vermezken, Teknik Direktör Paul Le Guen, oyuncularının mücadelelerinden memnun kalarak, "Koşuları maçın sonlarına doğru yapabilmek, buradaki çalışmalarımızın birer ürünü" dedi.

BURSASPOR, Osmanlıspor maçının ardından hazırlıklara ara vermezken, Teknik Direktör Paul Le Guen, oyuncularının mücadelelerinden memnun kalarak, "Koşuları maçın sonlarına doğru yapabilmek, buradaki çalışmalarımızın birer ürünü" dedi.

Süper Lig'de dün Osmanlıspor'u sahasında 3-1'lik skorla mağlup eden Bursaspor, ligin 9'uncu haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde bir araya gelen yeşil beyazlı ekipte, sakatlığı devam eden Sercan Yıldırım antrenmanda yer almadı, Emre Taşdemir ve Bilal Kısa ise salonda çalıştı. Isınma koşularıyla başlayan idman, pas çalışması ve çift kale maç ile devam etti. Osmanlıspor'a karşı ilk 11'de forma giyen oyuncular ise düz koşu ile antrenmanı tamamladı. Mikel Agu, Pablo Martin Batalla ve Cristobal Jorquera ise bir süre daha idmanda kalarak çift kale maç yapan takım arkadaşlarını takip etti.

BADU KOŞULARA BAŞLADI

Girdiği ikili mücadele sonrası sol ayak bileğinde zorlanma olan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Emmanuel Badu ise, 6 günlük aranın ardından antrenmana çıktı. Tecrübeli oyuncu, fizyoterapist İlker Arıbaş eşliğinde takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Ayrıca sakatlığını atlatan Josua John da sabahki idmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

'ÇALIŞMALARIMIZIN BİRER ÜRÜNÜ'

Antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Osmanlıspor maçında alınan galibiyetten ötürü futbolcuları bir kez daha tebrik etti. Takımın fiziksel kondisyonundan memnun olduğu anlaşılan Fransız çalıştırıcı, "Bogdan Stancu'nun attığı golü çalışmıştık. Aziz Behich'in attığı golde Aziz'in koşusu inanılmazdı. Bu koşuları maçın sonlarına doğru yapabilmek, buradaki çalışmalarımızın birer ürünü" diye konuştu.

Paul Le Guen, oyuncularına Osmanlıspor galibiyetini geride bırakmalarını söyleyerek "Haydi şimdi yeniden çalışmalarımıza başlayalım" dedi. Fransız çalıştırıcı ayrıca, kaleci Harun Tekin ile de saha içerisinde uzun süren bir görüşme yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Le Guen'in oyuncularıyla konuşması

-Le Guen'in Harun Tekin ile konuşması

-Koşular, pas çalışması ve çift kale maç

-Antrenmandan detaylar

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Paul Le Guen Sivasspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title