Haberler

Ordu'ya Yapılan Yeni Stadın Yüzde 60'ı Tamamlandı

Ordu'da, UEFA standartlarında yapılan yeni stadın kaba inşaatı yüzde 60 oranında tamamlandı.

Ordu'da, UEFA standartlarında yapılan yeni stadın kaba inşaatı yüzde 60 oranında tamamlandı.

Proje müdürü Cevat Taşkesenligil, şantiye sahasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 bin seyirci kapasiteli yeni stadın inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Mayıs ayında ilk kazmayı vurdukları stat inşaatında gece gündüz çalışıldığını dile getiren Taşkesenligil, "Şu anda gelinen süreçte batı ve kuzey tribünün kaba inşaatı tamamlandı. Devam eden doğu ve güney tribünlerinin inşasının ise yakın zamanda tamamlanması planlanıyor." dedi.

Taşkesenligil, stat inşaatında bir yandan tribünlerin yükseldiğini, diğer yandan ise tribünlerin üzerini kapatacak tribünlerin çelik montajının yapımına başlandığını ifade ederek, "Yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı. Önümüzdeki aydan itibaren işçi sayısını 300'ün üzerine çıkarmayı planlıyoruz. Böylelikle çalışmaların daha da hızlanmasını hedefliyoruz." diye konuştu.

Ordu Stadı'nın bir kompleks olarak yapıldığına işaret eden Taşkesenligil, stadın 428'i kapalı ve 137'si açık olmak üzere 565 kapasiteli araç otoparkı da olacağını, bunun dışında statta restoran ve insanların zamanlarını geçirebileceği yerlerin de bulunacağını kaydetti.

Taşkesenligil, stadı, hava şartlarının uygun olması durumunda 2018 yılının ikinci yarısında açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinden stat inşaatına ilişkin yapılan açıklamada da çalışmaların günübirlik takip edildiği aktarılarak, "Haziran 2018'de stadın hizmete sunulmasıyla 19 Eylül Stadı yıkılacak ve söz konusu alan, hiçbir yapılaşma olmadan kent meydanı olarak hizmete sunulacak." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ordu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title