Haberler

Mardan Palace'ın Sularının Kesildiği İddiası

Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Selçuk Şentepe, otelin su borcunu yapılandırdıklarını ve ödemeleri de gününde yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Selçuk Şentepe, otelin su borcunu yapılandırdıklarını ve ödemeleri de gününde yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Şentepe, basında hotelin sularının kesildiği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, her otel gibi kendilerinin de zaman zaman sıkıntılar yaşayabildiklerini, bu nedenle zaman zaman elektrik ve sularının kesildiğini belirtti.

Otellerinin 30 Eylül itibarıyla tadilata alındığını ve şu anda müşterilerinin bulunmadığını dile getiren Şentepe, "Otelimiz tadilatta olduğu için jenaratörlerimiz ve depolarımızdaki su bize yetiyor. Malumunuz odur ki tadilatta olan bir otelin her yerinde su olup olmaması çok önemli değil. Bu nedenle turizme zarar verecek hiçbir durumumuzda yok." diye konuştu.

Şentepe, otelin mevcut su borcunu yapılandırdıklarını, ödemeleri de gününde yapmaya çalıştıklarının altını çizerek, otellerinin 31 Mart 2018 tarihinde, yaz sezonu öncesinde yenilenmiş olarak hizmette olacağını kaydetti.

1,5 milyar dolarlık yatırım

Mevcut 240 personelin otel tadilatta olmasına karşın çalışmaya devam ettiğini ve her ay maaşlarını aldıklarını anlatan Şentepe, kötü niyetli olmadıkları için bu personellerin tazminatlarını verip iş akitlerini sonlandırmadıklarını vurguladı.

Şentepe, otelin sahibi Telman İsmailov'un Türkiye aşığı bir insan olduğunu ifade ederek, bu nedenle Antalya'da 1,5 milyar dolarlık bir yatırımla Mardan Palace'ı açtığını kaydetti.

Antalya'da 2009 yılında hizmete giren otelin açılışına Tom Jones, Monica Belluci, Richard Gere, Mariah Carey ve Sharon Stone gibi Hollywood yıldızları katılmıştı. Otelin mimari yapısı Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi görünümünde tasarlanmış, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü'nün benzeriyle İstanbul'un minyatürü şeklinde yapılmıştı. Otel, 2010 yılında dünyanın en lüks oteli seçilmişti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Antalya Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title