Haberler

    Beşiktaş'ta Dört Değişiklik

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda deplasmanda yapılan Monaco maçının ilk 11'inde, Süper Lig'de son oynanan Gençlerbirliği müsabakasının 11'ine göre 4 değişiklik yaptı.

    Güneş, Monako'daki II. Louis Stadı'nda oynanan 3. hafta maçında, , Adriano, Pepe, Tosic, , Hutchinson, , , Talisca, ,ilk 11'ini sahaya sürdü.

    Deneyimli teknik adam, Süper Lig'de 2-1 kaybedilen Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayan , ,ve 'yu yedek kulübesinde bekletti.

    Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçının 21 kişilik kadrosuna alınmayan 'i de Monaco maçının kadrosuna dahil etti.

    Taraftar götürülmedi

    Beşiktaş'ın Monaco ile yaptığı maça siyah-beyazlı taraftarlar alınmadı.

    Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulunun aldığı karar gereği deplasman takım tribünü boş bırakıldı. Sadece Türk pasaportu olan taraftarlara Monaco tribününde de bilet satılmadı.

    Yalnız Monako ve 80 kilometre çapındaki alanda ikamet eden ve Fransa pasaportu olan Türk taraftarlar, maçı tribünden izleyebildi. Çevre ülkelerden gelen ve Türk pasaportu haricinde pasaportu bulunan taraftarlar da biletleri olmasına rağmen stada giremedi.

    Stat çevresinde görevli güvenlik güçleri, üzerinde Beşiktaş forması veya tişörtü olan taraftarlardan kıyafetlerini değiştirmesini istedi.

    Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympiquetakımıyla deplasmanda yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle UEFA, iki kulübe de 1'er sezon Avrupa'dan men cezası verdi ve bu cezaları 2 yıl süreyle erteledi.

    Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, taraftar olayı çıkması ve cezanın uygulanması riskine karşın Avrupa maçlarına taraftar götürmeme kararı almıştı.

    Beşiktaş Kulübünün resmi internet sitesinden maç öncesi konuyla ilgili farklı dillerde uyarıda bulunuldu.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title