Haberler

Saadet Partisi Karacabey İlçe Kongresi

Saadet Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı görevine Zeynel Abidin Koçak yeniden seçildi.

Saadet Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı görevine Zeynel Abidin Koçak yeniden seçildi.

Saadet Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç'ün de katılımıyla Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

Tongüç, kongrede yaptığı konuşmada, badireli bir dönemden geçildiğini ve herkesin aynı geminin içinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Gemi delinirse birlikte batarız. Biz, kimseye kızdığımız için değil, kardeşlik görevi gereği uyarılarımızı yapıyoruz. Bakın biz diyoruz ki kurtuluş reçetesi bizim elimizde. Alın siz uygulayın. Biz kıskanmayız. Aksine daha çok mutlu oluruz. Örneğin, pazara giden hanım kardeşimiz, eskiye nazaran filesini daha rahat doldurabiliyorsa bizi dinlemenize gerek yok. Tarlasını eken çiftçi kardeşim, gübresini, tohumunu, mazotunu çıktıktan sonra traktörünü yenileyebiliyorsa, çocuğunu evlendirebiliyorsa hiç Saadet Partisl'ni dinlemenize gerek yok. İşler iyiye gidiyor demektir. Yok, bunun tam tersi durum varsa o zaman bizim sözümüze kulak verin çünkü takdir edersiniz ki Saadet Partisi, sizi hiç yanıltmadı ve Saadet Partisi hiç kandırılmadı."

Saadet Partisi Karacabey İlçe Başkanı ve adayı Koçak da kendisine verilen görevi, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirtti.

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidilen kongrede, Koçak yeniden başkan seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Zeynel Abidin Karacabey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title