Haberler

Şizofren Komşu, Iraklı Mülteciyi Cinsel Organını Keserek Öldürdü

Güncelleme:

Bristol'da Jeffrey Barry isimli bir adam, akıl hastanesinden salındıktan bir kaç saat sonra, Iraklı Kamil Ahmed isimli komşusunu vahşice öldürdü.

Paranoid şizofreni hastası olan Jeffrey Barry, Temmuz 2016'da Bristol'deki bir akıl hastanesinden taburcu olduktan birkaç saat sonra yan komşusu olan Kamil Ahmed'i pek çok yerinden bıçaklayarak vahşice öldürdü. Mahkeme saldırının, Barry'nin kurbanın cinsel organını kesip, ağır yaralı gövdesini yatak odasında bırakması ile sona erdiğini söyledi. Bristol Mahkemesi, aslında psikiyatristlerin Barry'nin yattığı akıl hastanesinden serbest bırakılmasına karşı olduklarını da ekledi.

"KASIT YOKTU" DEDİ

56 yaşındaki adam Ahmed'i öldürdüğünü kabul etti ancak bunu kasıtsız olarak gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Bristol Mahkemesi'nde görülen iki haftalık bir davanın ardından jüri, Barry'nin 48 yaşındaki kapı komşusunu kasıtlı olarak hedef aldığı ve olay anında aklı başında olduğu sonucuna vardı.

"O BİR TERÖRİST VE TECAVÜZCÜYDÜ"

Yargıç jüriye, Barry'nin zihinsel hastalığının bu davadaki suçun azaltılması için yeterli olmadığını söyledi ve bunun tedavi gerektiren kronik, kalıcı bir zihinsel hastalık olduğunu ekledi. Jeffrey Barry komşusu Ahmed'i, tecavüzcü ve terörist olmakla suçluyordu. Öğrenilene göre Berry, geçen yıl 24 Mayıs'ta, halk içinde kötü şöhreti ile bilinen birilerini öldürmek istediğini söylemiş ve "Kamil listemin başında olacak." diye de eklemişti.

Ertesi gün polisi arayan Barry operatöre, kurbanın savunmasız bir kişiye tecavüz ettiğini iddia etti ve şunları söyledi: "Savunmasız bir kişiye tecavüz etti. İki hırsızlık suçunu işledi ve bir televizyonu kırdı. O bir sübyancı ve Irak'ta bir terörist. Barry'nin ayrıca, Ahmed'in de aralarında bulunduğu bir ortak paylaşım alanında yaşayan bazı insanları öldürmeyi planladığını söyleyen notlar yazdığı da ortaya çıktı.

25 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Barry'nin Ahmed'i, yüzü ve gözleri de dahil olmak üzere 25 yerinden bıçaklayarak vahşi bir şekilde öldürdüğü bildirildi. Ahmed'in ailesi Iraklı mülteciyi, 'ailenin son derece sevilen bir üyesi' olarak nitelendirdi.

"KAMİL BUGÜN YAŞIYOR OLABİLİRDİ"

Aile avukatı Tony Murphy, "Kamil'in çok savunmasız, özellikle Barry'den gelecek risklere karşı oldukça savunmasız olduğu biliniyordu. Kamil'i korumak için bir plan yoktu, ki bu Barry'nin taburcu edilmesiyle de son derece alakalı. Eğer bir plan olsaydı Kamil bugün yaşıyor olacaktı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bristol 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title