Haberler

Saadettin Saran Büyük Şehir Parkını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Kırıkkaleli Hemşehirimiz Sayın Saadettin Saran tarafından yapılan Atatürk Spor Salonu açılışına katıldı.


Kırıkkaleli Hemşehrimiz Sayın Saadettin Saran tarafından yapılan Atatürk Spor Salonu açılışına Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın yanı sıra, Valimiz Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, Eski Kırıkale Koordinator Milletvekili Hacı Turan, il protokolü, okul öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşımız ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından spor salonu açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Saadettin Saran ile birlikte basket atışı yaptı. Salonda toplu fotoğraf çekilerek tören sona erdi.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, açılış töreni sonrasında Saadettin Saran ve Koordinatör Milletvekili Hacı Turan ile birlikte Büyük Şehir Parkını ziyaret etti. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Büyük Şehir Parkının Kırıkalemize yakışır bir park olduğunu belirterek emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, programlarda bir konuşma yaptı. Konuşmasında' Her platformda Kırıkkaleli olduğuyla gurur duyduğunu ve Kırıkkalemizin mensubu olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren hemşehrimiz Saadettin Saran ilimize bir çok yatırım yaptı. 17 spor salonunun 3 tanesini ilimize yapan hemşehrimize teşekkür ediyorum. Tüm Kırıkkale tamamiyle kendisinin arkasında ondan hiç şüphe yok. Değerli Saadettin Beye yapmış olduğu bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyor ve diğer hemşehrilerimize de örnek olur" dedi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, açılış programından sonra Sayın Saadettin Saran ile birlikte ziyaret ettiği Büyük Şehir Parkı hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Saadettin Saran Mehmet Saygılı Hacı Turan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title