Haberler

Sakarya Baraj İnşaatının Çed Toplantısında Protesto

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde inşa edilecek barajın ÇED bilgilendirme toplantısı, protestoda bulunanlar nedeniyle yapılamadı.

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde inşa edilecek barajın ÇED bilgilendirme toplantısı, protestoda bulunanlar nedeniyle yapılamadı.Sakarya'nın Kaynarca İlçesi Yakupkalfalar ve Çelebiler mahalleleri sınırlarında inşa edilecek olan Yırtmaçdere Barajı için Kaynarca Belediyesi'nin salonunda ÇED bilgilendirmesi toplantısı düzenlendi. DSİ 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan barajın ÇED bilgilendirme toplantısına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve barajı yapacak şirketin yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. Baraj inşaatı için malzeme, taş ocakları ve beton santrali kurulacak projede açılış konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, şirket görevlilerine söz verdi. Şirket görevlisinin sunuma başlamasının ardından salonda bulunan bir kişi söz almak istedi. Görevliler sunumdan sonra söz verileceğini söyleyince ortalık karıştı. Salondaki bazı kişiler toplantının yapılması durumunda projenin hayata geçeceğini belirterek, düdük çalarak toplantıya katılanları dışarı çağırdı. Bunun üzerine mahalle sakinleri toplantıya bilgilenmek için geldiklerini, yetkilileri dinlemek istediklerini söyledi. M7ahalle sakinleri ile protestoda bulunanlar arasında tartışmalar yaşandı. Protestoda bulunan bazı kişiler kürsüye yönelince yetkililer salondan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaynarca Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title