Haberler

Gaziantep'te 'Muhtarlar Buluşması'

Gaziantep'te 'Muhtarlar Buluşması'GAZİANTEP'te Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, muhtarlar bir araya geldi.

Gaziantep'te 'Muhtarlar Buluşması'

GAZİANTEP'te Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, muhtarlar bir araya geldi.

Bir düğün salonunda düzenlenen buluşmaya; Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ile mahalle muhtarları katıldı.

Yemekten sonra konuşan Vali Yerlikaya, muhtarlardan mahallelerinde terör ve uyuşturucuya dikkat etmelerini isteyerek, "15 yıl önce muhtarlarımız 97 lira ücret alıyorlardı. Muhtarlarımız sigortaları var ve bin 500 civarında maaş alıyorlar. Bugün artık muhtarlık bilgi sistemimiz var. Bu bilgi sistemi ile Cumhurbaşkanlığı'na, Başbakanlığa ve milletvekillerimize ulaşabiliyorsunuz. İstediğiniz zaman istediğiniz bilgileri aktarabiliyorsunuz. Yani bizim yönetim sistemimizde muhtarlık artık çok önemli" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, atanmış ile seçilmişlerin hep birlikte vatan, millet, ezan ve bayrak aşkı ile hizmet ettiğini ifade ederek, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı 40 yıllık hesabı, siz muhtarlarımız bozdunuz. Ben buna şahidim. Demokrasi meydanında yarım saat içerisinde 300 bin kişi gelip, vatan için biz buradayız diyen sizlersiniz. ve Allahın izni ile tüm dünyaya şunu söyledik artık aklınızdan bile geçirmeyin, artık bu millet üzerinden hesap yapmayın. Demokrasi meydanı her şeyi söyledi, Muhtarlarımız bizim erlerimizdir. Allah sizden razı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlara yönelik futbol turnuvasında dereceye giren takım oyuncularına kupa ve madalyaları takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title