Haberler

Ordu'daki Kayak Merkezinin İşletmesi, Tkf'ye Devredildi

Ordu'da 2 bin rakımlı yaylaya yapılan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin işletmesi, 4 yıllığına Türkiye Kayak Federasyonu'na (TKF) devredildi.

Ordu'da 2 bin rakımlı yaylaya yapılan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin işletmesi, 4 yıllığına Türkiye Kayak Federasyonu'na (TKF) devredildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, belediye tarafından yapılan ve yaklaşık 40 milyon liraya mal olan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin işletmesinin 4 yıllığına Türkiye Kayak Federasyonuna devredilmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada, kayak tesisleri için işletmeciliğin önemine vurgu yaparak, "Ordu İl Özel İdaresi zamanında yapımına başlanan tesisi devraldıktan sonra 40 milyon harcayarak tamamlandık. Ancak tesisin işletilmesi konusunda bizim herhangi bir tecrübemiz yok. İyi bir işletmeyle ilimizin ekonomisine ve tanıtımına sağlayacağı katkıları da göz önünde bulundurarak Çambaşı Kayak Merkezi'nin işletmesini 4 yıllığına Türkiye Kayak Federasyonuna devrediyoruz." dedi.

Günde 2 bin, 2 bin 500 kişiye hizmet verecek tesisin aralık ayında faaliyete geçeceğini ifade eden Yılmaz, "İşletme ile ilgili durum netlik kazandıktan sonra bundan sonraki süreçte tanıtım faaliyetlerine ağırlık vereceğiz. Günde 2 bin, 2 bin 500 kişiye, güvenli bir şekilde kayak yapma imkanı sağlayacak tesisin ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ise kayak tesisi işletmeciliği konusundaki deneyim ve tecrübelerini, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi için aktaracaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yabancılar bizim ülkemizin dağlarına hayran kalıyorlar. Ancak bizler bu dağlardan yeterince istifade edemiyoruz. Bu anlamda Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin faaliyete geçmesini çok önemli buluyorum. Bir kayak merkezi için doğru tesis, doğru işletme ve doğru tanıtım çok önemlidir. Bunlar olmazsa yapılan yatırımdan zarar ederseniz. Burada güzel bir tesis kurulmuş. Şimdi bizler de işletmecilik konusundaki deneyim ve tecrübelerimizi buraya aktaracağız. Buraya çok deneyimli bir çekirdek kadro getirdik. Buradaki arkadaşlarımızı da eğiterek, bütün ekibimizle kayak tesisini en güzel şekilde işletmek ve tanıtmak için gayret edeceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kayak Federasyonu Enver Yılmaz Çambaşı Ordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title