Haberler

Özgür Özel- Milli İradeden Sapan İrade-i Saddam, Kaddafi Ne Olduysa Allah Göstermesin Bu Ülkenin...

Özgür Özel- Milli iradeden sapan İrade-i Saddam, Kaddafi ne olduysa Allah göstermesin bu ülkenin sonu da o olur 1Özgür Özel- Milli iradeden sapan İrade-i Saddam, Kaddafi ne olduysa Allah göstermesin bu ülkenin sonu da o olurCHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, istifası istenen Balıkesir...

Özgür Özel- Milli iradeden sapan İrade-i Saddam, Kaddafi ne olduysa Allah göstermesin bu ülkenin sonu da o olur 1

Özgür Özel- Milli iradeden sapan İrade-i Saddam, Kaddafi ne olduysa Allah göstermesin bu ülkenin sonu da o olur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, istifası istenen Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'un kullandığı 'irade-i külliye' tanımının bu durum karşısında doğru olduğunu belirterek "Esas olan halkın egemenliğidir, milli iradedir. Bundan sapanların sonu ülkeleri ve kendileri için felaket olmuştur İrade-i Saddam, İrade-İ Kaddafi, Afganistan'daki kudretlerin sonu ne olduysa Allah göstermesin bu ülkenin de sonu o olur." dedi.

"AKP, ARABULUCUK YETKİSİNİ BOŞANMA ÖNCESİNDE İMAMLARA, MÜFTÜLERE TANIYACAK"

CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilen müftülere nikah yetkisi görüşmelerinde az sayıda AK Parti milletvekilinin çalışmalara katıldığını eleştirerek şunları söyledi: "Anayasa Mahkemesi CHP'nin iç tüzük değişikliğini henüz görüşmedi. İç tüzük konusunda taleplerimiznden biri yoklama istemenin iptal edilmiş olmasıydı. Anayasa parlamentonun her şartta 180 vekilden az çalışamaycağını söylerken bunu sadece kanuna geçiş ve kanunun son oylamasına bırakıyor AKP ve MHP'nin üzerinde anlaşıp geçirdiği iç tüzük değişikliği. Salı günü geldiler, 184 kişi oldular, müftüye nikah yetkisi görüşmelerini başlattılar. Görüşmeler boyunca 7-17-37 oldular ama 50 kişiyi geçmedi. 17 kişiyle 27 kişiyle bu görüşmeleri götürdüler, Son oylamada 200-205 kişiyle düzenleme yaptılar. Bu iş dün yeni kanunlaşmışken bugün boşanmalarla ilgili arabuluculukla ilgili bir çalışma olduğu anlaşılıyor. Arabulucuk yetkisini bu sefer boşanma öncesinde imamlara müftülere tanıyarak başka bir alan açacak."

"MİLLİ İRADEDEN SAPAN İRADE-İ SADDAM, KADDAFİ NE OLDUYSA ALLAH GÖSTERMESİN BU ÜLKENİN SONU DA O OLUR"

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada belediye başkanlarının istifa etmemesi durumunda bedelinin ağır olacağını söylediğini savunarak, bu durumun demokrasiyle bağdamadığını vurguladı. Özgür Özel şöyle konuştu: "Diyor ki 'bedeli ağır olur demedim, gereği yapılır dedim'. İkisi arasında bir fark yok. İkisi de şantaj siyaseti. Suç ortadaysa FETÖ'cü, yolsuzları varsa gereğini bugün yap. Yapmazdıysan sen şantajcı, tehditçisin. Balıkesir belediye Başkanı Edip Uğur; irade-i küliye dedi. Mili irade yerine külli irade geldi. Belediye başkanlarına diyor ki 'seçimle mi geldiniz'. Bu ne demek; halkın yaptığı seçimin bir önemi yok, benim seçimimin önemi var diyor. 'Senin odundan farkın yok' derken halka da hakaret ediyor. İrade-i Külliye bugün kulllanılmış bir iş. Esas olan halkın egemenliğidir, milli iradedir. Bundan sapanların sonu ülkeleri ve kendileri için felaket olmuştur İrade-i Saddam, İrade-İ Kaddafi, Afganistan'daki kudretlerin sonu ne olduysa Allah göstermesin bu ülkenin de sonu o olur. Milli iradeden sapıp herye kendinde görenler, haklın oyunun bir önemi yok biz belirleriz biz götürürüz diyenler, bir önceki seçilmiş başbakanı bir fiskeyle alıp kedi gibi kapı önüne koyanlar, bugün muhalefet partisi liderinin imajını düzeltmesi için eski başbakanı boks torbasına çevirmesine sessiz kalanlar aslında bir siyasi tükenişin kendi açılarından sonuna geliyorlar. ve kendi sonlarını da getiriyorlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özgür Özel Balıkesir Ak Parti Kaddafi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title