Haberler

Sivas Görenleri Şaşırtan Çocuk Parkı

Görenleri şaşırtan çocuk parkıSİVAS'ın Suşehri ilçesinde bir süre önce yol genişletmesi yapılan mahalledeki bir siteye ait çocuk parkının bir kaydırağı boşluğa denk gelecek şekilde kaldı.

Görenleri şaşırtan çocuk parkı

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde bir süre önce yol genişletmesi yapılan mahalledeki bir siteye ait çocuk parkının bir kaydırağı boşluğa denk gelecek şekilde kaldı. Mahalleli tedbir alınmasını isterken, belediye parkın siteye ait olduğunu ve kaldırılması için uyardıklarını söyledi.

Suşehri ilçesi Yalnızbağlar Mahallesi Necip Fazıl Sokakta, Oğuzhan Sitesinin yanında bulunan çocuk oyun parkı görenleri şaşırttı. İlçede belediyenin yol genişletme çalışması bölgede bulunan parkı da olumsuz etkiledi. Yol zemininden yaklaşık 2 metre yüksekte bulunan parkın kaydıraklarından biri çalışma sonrası, binan çocuğu boşluğa düşürecek hale geldi. Aileleri tedirgin eden görüntü için belediyenin önlem alması istendi. Mahalle sakinlerinden Ayşe Demir, çocukları parka göndermek istemediklerini belirterek, Benim de torunlarım, yeğenlerim var. Mart ayından beri burası tehlikeli bir şekilde duruyor, Çocuklar kaydıraklardan kayıyorlar, durduramıyoruz. Küçük yeğenim buradan kayarken düştü, bereket versin ki kafası gözü kırılmadı. Mahallede çok çocuk var. Seslerini duyunca düştü düşecekler diye korkuyoruz. Başka bir çalışma mı olacak orasını bilemiyorum, ama burası tehlikeli vaziyette duruyor. Bir an önce burası için tedbir alınması gerekiyor dedi.

PARK SİTEYE AİT

Suşehri Belediye Başkan Vekili Nazif Kargın, söz konusu bölgede yol çalışması yapıldığını belirterek, çocuk oyun parkının oraya site yönetimi tarafından konulduğunu söyledi. Kargın, belediyenin ise o bölgede imar ve yol çalışması yaptığını, bu nedenle parkın böyle bir durumda kaldığını belirterek, parkın oradan kaldırılması ve uygun bir alana konulması konusunda site yönetimini uyardıklarını belirterek, Mevcut parkın belediyemizle bir alakası yok. Özel bir parktır, site yönetimine aittir. Şayet site yönetimi parkın şu anki yerinden kaldırılması yönünde bizden yardım talep ederse bizde her türlü yardımı sağlarız dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suşehri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title