Haberler

Manisa Otobüste Bayılan Genç Kız Korkuttu

Otobüste bayılan genç kız korkuttuMANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Turgutlu Caddesi üzerinde seyir halindeki bir halk otobüsünde aniden bayılan genç kız, otobüsün güzergahı değiştirilerek hastaneye yetiştirildi.

Otobüste bayılan genç kız korkuttu

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki Turgutlu Caddesi üzerinde seyir halindeki bir halk otobüsünde aniden bayılan genç kız, otobüsün güzergahı değiştirilerek hastaneye yetiştirildi.

Şehzadeler İlçesi'nde Turgutlu Caddesi üzerinde seyir halinde olan 45 D 0128 plakalı halk otobüsünde dün (perşembe) öğle saatlerinde kısa süreli panik yaşandı. Halk otobüsü seyir halindeyken içinde bulunan genç bir kız fenalaşarak bayıldı. Genç kızı bir anda yerde baygın bir halde bulan yolcular genç kıza ilk müdahaleyi yaparken, otobüsü de durdurması için şoföre seslendi. Genç kızı baygın halde gören otobüs şoförü vakit kaybetmeden güzergah değiştirip baygın haldeki kızı Manisa Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi. Otobüs içerisindeki yolcuların yardımıyla taşınarak sedyeye bindirilen kıza Acil Servis'te müdahale edildi. Bayılan genç kızın hastaneye yetiştirilme çabası bir yolcu tarafından da cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olay sonrası halk otobüsü şoförü Cavit Bayrak, "İnsan hayatı işten daha önemlidir. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi. Hastaneye yetiştirilen genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title