Haberler

Bitcoin'in Altın Versiyonu Geliyor

Güncelleme:

Bir grup geliştirici ve madenci tarafından desteklenmeye başlanan Bitcoin'in, ikinci kez bölünmesiyle Bitcoin Gold gelecek.

Geçtiğimiz Ağustos'tan itibaren bir grup geliştirici ve madenci tarafından desteklenmeye başlanan Bitcoin'in yeniden bölünmesi süreci sonunda Bitcoin Gold adı verilen yeni bir kripto para birimi doğabilir. Bitcoin Cash'in izlediği yolu izlemeyi planlayan Bitcoin Gold'un arkasındaki ana fikir, daha gelişmiş bir protokol yayınlamak ve bu sayede direkt olarak Bitcoin Cash ile rekabet etmek.

25 EKİM'DE ORTAYA ÇIKACAK

Hong Kong madencilik şirketi LightningASIC'in CEO'su Jack Liao'nun liderlik ettiği Bitcoin Gold'un 25 Ekim'de ortaya çıkması bekleniyor. 1 Kasım itibariyle de Bitcoin Gold'un alım-satım işlemlerinde kullanılmaya başlanacağı belirtiliyor.

BITCOIN CASH'TEN DAHA DÜŞÜK OLACAK

Bitcoin Gold'un çok daha küçük bir madenci grubu ve geliştirici tarafından desteklenmesi dolayısıyla değerinin Bitcoin Cash'ten daha düşük olması bekleniyor.

Her ne kadar Bitcoin Gold'un önemsiz bir çatallanma olacağı düşünülüyor olsa da bu işin arkasında duran geliştiricilerin "GPU" madencileri tarafından çok daha fazla tercih edilmesi bekleniyor. Bunun nedeni de Bitcoin Gold'un Bitcoin'in kullandığı SHA256 algoritmasından Equihash algoritmasına geçmek istemesi. Böylece gün geçtikçe teknolojik yetersizlik çeken Bitcoin madencileri, Bitcoin Gold'a yönelebilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title