Haberler

Gaziler Sosyal Yaşam Merkezi'nin Temeli Atıldı

Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan, Gaziler Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan, Gaziler Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez'de köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinden biri olan Gaziler Mahallesine yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Temel atma dolayısıyla düzenlenen törene, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Tütüncü, vatandaşların eğitim, sağlık, spor, kültür, sanat ve sosyal etkinlik gibi farklı alanlardaki birçok ihtiyacını karşılayacak tesisin temelini attıklarını kaydetti.

Belediyenin, 2018 bütçesinin 327 milyon lira olarak belirlendiğini ifade eden Tütüncü, şunları söyledi:

"Bu bütçenin yüzde 41'ini yatırımlara ayırıyoruz. Son 8 yılda, dönemimizde yapmış olduğumuz bütün bütçelerde yüzde 40'ın altına hiç düşmeyen belediyemizin 2018 bütçesi de yatırıma yönelik bir bütçedir. Görevi devraldığımız günden bu yana yüzde 152 büyüme ile Kepez'in 1'ini 3 yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz."

Son 8 yılda eğitimden sağlığa, sportan kültür ve sanata kadar birçok alanda yapılan yatırımların Kepez'in geldiği noktaya bakıldığında büyük bir başarı örneği olduğunu ifade eden Tütüncü, şöyle devam etti:

"Gerçekten Kepez çok güzel bir dönemi yaşıyor. Her gün birbirinden farklı projeler hayal ediyor, temelini atıyor, yatırımları sürdürüyor ve tüm bunları yaparken bir gelecek tasavvuru ile çalışmalara hız veriyor. Bütün bunlar yapılırken de kasasından para artırmayı başarıyor. Diğer bir başarı da şudur ki, yatırımlara ayrılan pay 2009'a kıyasla yüzde 68 artmış durumda. Bütün bu büyük performanslar hayata geçirilirken diğer taraftan da kasamız 2017'den 2018 yılına artı 30 milyon lira ile girdi. Bu bizim belediyemizin ne kadar güçlü bir mali yapıya kavuştuğunun da ispatıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title