Haberler

Gündem Özeti / 17 Kasım 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5. Muhtarlar Çalıştayı'na, Çorlu Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi'nin temel atma töreni ile toplu temel atma ve açılış törenine katılacak, muhtarlarla yemekte bir araya gelecek, hemşehri derneklerinin temsilcileriyle toplantıda buluşacak.

(Tekirdağ/11.00-16.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Valiliği ziyaret edecek, Geylani Camisi'nin açılışına katılacak, AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacak.

(Şırnak/10.00/12.00/14.00)

2- Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile Karadağ Başbakan Yardımcısı Milutin Simovic, 4. Dönem Türkiye-Karadağ Karma Ekonomik Komisyon protokolünü imzalayacak.

(Ankara/14.00)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Almanya'da düzenlenen İklim Değişikliği 23. Taraflar Konferansı'nda (COP23) Hindistan Çevre, Orman ve İklim Bakanı Harsh Vardhan ile görüşecek.

(Bonn)

4- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 2018 Yılı Bütçesi görüşülecek.

(TBMM/10.00)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Kadın Girişimciler ile Büyüyen Türkiye; Yeni İmkanlar, Yeni Ufuklar Konferansı"na katılacak.

(İstanbul/09.30)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci TOBB'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odasının 23. Yürütme Kurulu Toplantısı'na iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odasının 23. Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılacak, Türk-Amerikan İşadamları Derneği Sanayi Zirvesi'ne iştirak edecek ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek.

(Ankara/10.00/Adana/14.00-19.00)

4- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı inşaatında incelemede bulunacak ve basın açıklaması yapacak.

(İstanbul/10.15)

5- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, eylül uluslararası yatırım pozisyonunu açıklayacak.

(İstanbul/10.00 )

6- TÜİK, 2016 yılı araştırma geliştirme faaliyetleri araştırması sonuçlarını duyuracak.

(Ankara/10.00)

7- TOBB, ekimde kurulan ve kapanan şirketlere ilişkin verileri açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- 9. Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu Kanada'da başlayacak.

(Halifax)

2- Belçika'ya kaçan eski Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont ve dört eski bakan, İspanya'nın haklarında çıkardığı tutuklama emriyle ilgili Brüksel'de hakim karşısına çıkacak.

(Brüksel)

3- Lübnan Başbakanı Saad Hariri'nin görevinden istifasının ardından gelişmeler takip edilecek.

(Beyrut)

4- Yemen'de yaşanan çatışmalar takip ediliyor.

(Sana)

5- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke)

KÜLTÜR SANAT

1- 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nin açılış galası Atlas Sineması'nda yapılacak.

(İstanbul/19.30)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Mehmet Aktaş'ı ziyaret edecek, Geylani Camisi açılışı katılarak cuma namazı kılacak, Şırnak Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek.

(Şırnak/10.00/11.30/14.30)

2- FETÖ davaları

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde, Tuzla Orhanlı Gişeleri ve Mehmetçik Vakfında meydana gelen olaylarda 6 kişinin şehit edilmesi ve 42 kişinin yaralanmasına ilişkin 184'ü tutuklu 187 sanığın yargılanmasına, İstanbul 28. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri'de devam edilecek.

(İstanbul/10.00)

Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesinde, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 51'i tutuklu, 11'i firari 92 sanığın yargılanmasına devam edilecek.

(Kocaeli/09.30)

SPOR

1- Süper Lig'de 12. hafta, Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla başlayacak.

(İstanbul/20.00)

2- TFF 1. Lig'de 18. haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü ile Denizlispor karşı karşıya gelecek.

(Ankara/18.00)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi maçında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak.

(Moskova/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title