Haberler

Batman - Avukat Bürosundan Çıkan Muhtar ve 3 Azaya Saldırı Güvenlik Kamerasında

Avukat bürosundan çıkan Muhtar ve 3 Azaya saldırı güvenlik kamerasındaDİYARBAKIR'ın Bismil ilçesine bağlı Sinanlı köyünde oturanlar ile köyden yıllar önce çıkıp Batman'a yerleşen bir aile arasında köydeki Hizane arazisi nedeniyle çıkan sorun, Avukatlık bürosundan çıkan köy muhtarı ve 3 köy...

Avukat bürosundan çıkan Muhtar ve 3 Azaya saldırı güvenlik kamerasında

DİYARBAKIR'ın Bismil ilçesine bağlı Sinanlı köyünde oturanlar ile köyden yıllar önce çıkıp Batman'a yerleşen bir aile arasında köydeki Hizane arazisi nedeniyle çıkan sorun, Avukatlık bürosundan çıkan köy muhtarı ve 3 köy Azasının darp edilmesi ile sonuçlandı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edilen görüntülerde, Avukatlık bürosondan çıkan Köy muhtarı Halil Doru ve 3 azanın onları bina girişinde ellerinde sopalarla bekleyen 10'dan fazla kişi tarafından feci şekilde darp edildiğini görülüyor.

Bismil ilçesine bağlı Sinanlı köyünde oturanlar ile köyden yıllar önce Batman'a göç eden Taşdemir ailesi arasında iddiaya göre, köydeki Hazine arazisi nedeniyle sorun çıktı. Sorunun çözülmesi için Bismil Kaymakamlığına giden köy muhtarı Halil Doru, Muhtar azaları Bilal Karaer, Hüseyin Taşdemir ve Aziz Akyol, buradan bir sonuç alamayınca köyün Batman'a yakın olması nedeniyle Batman'da bir iş hanındaki bir Avukat ile görüştüler. Avukatlık bürosondan çıkan köy muhtarı Doru ve yanındaki 3 köy azası bina girişinde kendilerini bekleyen Taşdemir ailesi bireylerinin sopalı saldırısına uğradı.

Bina girişindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edilen görüntülerde, bir kişinin önce bina girişinde beklediği, Muhtar Doru ve yanındaki 3 azanın asansörden inmesi ile birlikte bina girişinde bekleyen kişinin bunlarla tartıştıkları görüldü. Bu arada binanın her iki girişinde ellerinde sopalarla giren 10'den fazla kişinin Muhtar Halil Doru ve yanındaki 3 köy azasına saldırdıkları görüldü. Saldırıya uğrayan iki kişinin yere yığılmasına rağmen darp edildikleri görülürken, saldırganların daha sonra binaya başkaların girmesi ile binadan çıktıkları görüldü.

Sinanlı Köyü muhtarı Halil Doru'nun kardeşi Yılmaz Doru, köylülerin kullandığı hazine arazisinin 40 yıl önce Batman'a taşanın Taşdemir ailesi tarafından alınmak istendiğini belirterek, "Muhtar abim ve 3 köy azası sorunun çözümü için 3 gün önce önce Bismil Kaymakamlığına gitti. Oradan da Batman'da bir Avukat ile görüşmeye gittiler. Avukatlık bürosundan çıkarken, kendilerini takip edip bina girişinde bekleyen 10'dan fazla kişinin sopalı saldırısına uğradılır. Saldırıda muhtar abim ve 2 aza yaralandı ve rapor aldılar. Karşı taraftan şikayetçi olduk"dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinanlı Bismil Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title