Haberler

Kalp Krizi Geçiren Kadın Yolcu Hayatını Kaybetti! Pilotun Dikkat Çeken Anonsu

Güncelleme:

Atatürk Havalimanında kalkışa hazırlanan THY uçağında kalp krizi geçiren kadın yolcu hayatını kaybetti. Kuleden yardım isteyen pilotun, "Hastamız vefat etmek üzere" anonsu dikkat çekti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Priştine seferi için kalkışa hazırlanan tarifeli uçağında kalp krizi geçiren yolcu kurtarılamadı.

UÇAĞIN İÇİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) içinde 91 yolcusuyla İstanbul- Priştine seferini yapmak için pist başına gelen Boeing 737-800 tipi uçağında Kosovalı kadın yolcu rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen 59 yaşındaki yolcuya ilk müdahaleyi kabin ekibi yaptı. Ancak yolcu, uçak park yerine dönerken hayatını kaybetti.

''ŞU ANDA HASTAMIZ VEFAT ETMEK ÜZERE''

Yaşanan durum ses kayıtlarına şöyle yansıdı:

Pilot, Atatürk Havalimanı kule görevlisine, "Şu anda bir hastamız vefat etmek üzere. En kısa yoldan bize bulunduğumuz yolu muhafaza edelim, ambulans gönderebilir misiniz?" diyerek en acı anonslardan birini yaptı.

HAYATINI KAYBETTİ

Uçak pist başından park yerine geri dönerken hasta yolcu, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. THY uçağı da gecikmeli olarak saat 12: 00'da Priştine'ye kalktı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Priştine Kosova 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title