Haberler

Antalya Cesedi Kar Yağınca Yakamamışlar

Antalya'da işadamı İsmail Erten'in oğlu 30 yaşındaki Süleyman Erten'in kaçırdıktan sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Süleyman ve Enes Kabakuşak kardeşler hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.

Antalya'da işadamı İsmail Erten'in oğlu 30 yaşındaki Süleyman Erten'in kaçırdıktan sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Süleyman ve Enes Kabakuşak kardeşler hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi. Enes Karakuşak ifadesinde, Ağabeyim benzini maktulün üzerine döktü, sonra ateşe verdi. Kar yağmaya başlayınca yanan ceset söndü dedi.

Antalya'da eski belediye meclisi üyesi ve MHP'den Muratpaşa Belediye Başkan adayı işadamı İsmail Erten'in 5 çocuğundan ortancası Süleyman Erten, geçen 30 Ocak'ta saat 10.00 sıralarında Aksu İlçesi'nde silahlı 2 kişi tarafından kaçırıldı. Ardından İsmail Erten'i arayan bir kişi, oğlunun arkadaşı olduğunu, Isparta yolunda birlikte kaza yaptıklarını belirterek yardım istedi. Kendi aracıyla verilen adrese giden İsmail Erten, oğlunun yol kenarındaki cipinin bagajında el ve ayakları bağlı, başında da pompalı tüfekle bekleyen kişiyle karşılaştı. Başka biri de elindeki pompalı tüfekle İsmail Erten'i araca bindirmek istedi. Ancak yoldan geçen çimento yüklü kamyonun önüne atlayarak durduran İsmail Erten, kargaşadan yararlanarak kendi aracıyla kaçmayı başardı. İsmail Erten'in Aksu Jandarma Karakolu'na başvurması üzerine soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri, Süleyman Erten'in aracını ertesi gün Naldöken yolu üzerinde yanmış halde buldu.

CESEDİ YAKILMIŞ

Ekipler, Süleyman Erten'in vinç ve nakliye firması işleten Süleyman Kabakuşak tarafından kaçırıldığını belirledi. Kısa sürede Kabakuşak'ı gözaltına alan polis, bu kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda, Süleyman Erten'in cesedini Korkuteli- Antalya eski yolu 3'üncü kilometresindeki Korucak Mevkii'nde ormanlık alanda buldu. Erten'in boğulduktan sonra cesedinin yakıldığı belirlendi. Süleyman Erten'in kaçırıldıktan sonra öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Süleyman Kabakuşak ile kardeşi Enes Kabakuşak tutuklanırken, 'yardım ve yataklık' suçundan gözaltına alınan babası Mehmet Kabakuşak ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENDİ

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın cinayetle ilgili hazırladığı iddianame tamamlandı. Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, Süleyman ve Enes Kabakuşak hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme' suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi. İddianamede, sanıklar Süleyman ve Enes Kabakuşak'ın ticari ilişki, borç veya alacağı bulunmayan Süleyman Erten'i tehdit ederek kaçırdıkları, aracını yaktıkları Erten'i iple boğarak öldürdükleri, sonrasında Erten'in cesedinin yakılmaya çalışıldığı, sanık Mehmet Kabakuşak'ın delilleri yok etmek amacıyla suçta kullanılan aracı yıkaması için oğluna verdiği kaydedildi.

Sanıklardan Enes Kabakuşak ifadesinde, ağabeyinin Erten'in ayaklarını bağlayıp, iple boğduğunu belirterek, Ağabeyim benzini maktulün üzerine döktü, sonra ateşe verdi. Ateşe verince yanıp kaybolacağını düşündü. Kar yağmaya başlayınca yanan ceset söndü. Sonrası cesedi boş bir alana bıraktık. Üzerini etrafındakilerle örttü dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title